Хороскоп за месец май за всички зодии

Какво да очакват зодиите през месец май? Спокоен период, подходящ за козметични процедури и грижа за здравето

На-пролетния месец ще зарадва зодиите със спокоен живот, сравнително добро здраве и желание за нова любов.

Овен

В тази период сте твърде чувствителни. Всяко внимание към вашата персона ще бъде възприемано като обида. Преразгледайте отношението си към околните. Постарайте се да намерите време за творческа дейност: ще ви е от полза. Както обикновено, сте център на вниманието.

Телец

Трудолюбието и упоритата работа ще ви позволят да се справите в тези сложни условия. Началството в службата е особено придирчиво. У дома близките ви постоянно акцентират върху недостатъците ви. Запазете спокойствие! В този период избягвайте прибързаните решения и употребата на алкохол.

Близнаци

Не се препоръчва да влагате пари в каквото и да било – прекалено рисковано е. Но определено си струва да създавате нови запознанства – приятелски и романтични. През втората половина на седмицата ще усетите упадък на сили. Преразгледайте начина си на хранене.

Рак

Възможни са нападки към вас от страна на околните. Бъдете готови да дадете отпор, но без да влизате в сериозен конфликт. Обратното, опитайте се да укрепите отношения с помощта на мили подаръци и тихи семейни вечери. Предстои ви активно  и сложно общуване с роднини.

Лъв

Подходящ момент за решаване на битовите дела, които са се натрупали – ремонт, преместване, генерално почистване. Погрижете се да изградите доверителни отношения с децата. Скоро ще ви се наложи да решавате с тях някои важни въпроси. Не налагайте мнението си на всяка цена.

Дева

За вас тези дни са време на преобразяване. Отбийте се в салони за красота – подходящ момент да промените външността си. Ако се появят нови познати, не ги отхвърляйте веднага. Отделете внимание на по-възрастното поколение. Там има проблеми, но те не искат да ви притесняват.

Везни

За да получите повишение в службата, ще трябва да уредите отношенията с началството. Главното е обаче те да не прераснат в служебен роман! В тези дни не си струва да откровеничите – дори с близки приятели. Обвийте се със завесата на тайните – скоро ще разберете защо.

Скорпион

Не е нужно да бързате сега. Правете всичко с мисъл и предварителна подготовка. Във всяка сфера са възможни конфликти и неуспехи. Звездите сега не съветват да харчите пари напразно. Скоро ще ви потрябват финансови резерви.

Стрелец

Неподходящ момент за започване на диета. Настъпил е моментът да се ориентирате в обкръжението си. В него има хора, с които трябва да сте нащрек. Отнесете се внимателно към здравето си -възможно е да се появят неочаквани заболявалия.

Козирог

Планирайте всеки свой ден предварително, иначе няма да успеете със задачите си.
Пролетното романтично настроение ви е осигурено. Ще ви се приискат любов, цветя и подаръци. Самотните Козирози в тези дни могат да завъртят нов роман. Подходящ момент да се погрижите за фигурата си. Най-доброто време да се занимавате с физкултура, особено подходящи са водните спортове.

Водолей

Няма да изпитвате дефицит от финанси в близко време. Паричните постъпления ще повдигнат настроението ви. Очаква се също успех и на работното място. Главното е да не се самозабравите. В това време ще ви помолят за помощ – не отказвайте. Прекарайте уикенда активно.

Риби

В предстоящите дни няма да срещате практически никакви препятствия по пътя си. Но не се отпускайте. На най-неочаквани места са се притаили подводни камъни. Запазете спокойствие в общуването с деловите партньори и спазвайте безопасна дистанция с колегите – особено от другия пол.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар