“Аватар: Пътят на водата” е официалното заглавие на дългоочакваното продължение на блокбъстъра

Това е първото от четирите планирани продължения на филма

Дълго отлаганото продължение на блокбъстъра на Джеймс Камерън “Аватар”, най-касовият филм на всички времена, най-накрая получи официално заглавие.

Филмът, както беше обявено на Cinema-Con 22, ще бъде озаглавен „Аватар: Пътят на водата“. Това е първото от четирите планирани продължения на филма. Премиерата вероятно ще бъде на 15 декември 2022 г.

На събитието мениджърът по разпространение на Disney Тони Чембърс увери феновете, че филмът си заслужава чакането, а режисьорът Камерън каза, че се работи по последните детайли за филма.

Камерън обеща огромни технологични скокове пред оригинала, чиито главни герои Джейк Сали (Сам Уортингтън) и Нетири (Зоуи Салдана) вече имат семейство.

„Отново се заехме да разширим границите на това, което може да направи киното“, каза Камерън.

Присъстващите на събитието бяха удостоени с тийзър трейлър от “Аватар: Пътят на водата”. Краткото съобщение съдържа много подводни кадри, които показват как героите на Navi плуват под океаните на планетата и плават в небето.

Разположен повече от десетилетие след събитията от първия филм, „Аватар: Пътят към водата“ разказва историята на семейство Сали (Джейк, Натири и техните деца), проблемите, които следват, усилията им да се пазят един друг в безопасност, битките, които водят, за да останат живи, и трагедиите, които претърпяват.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар