Кой ИЗЛЪГА Мария, че е хубава без грим?! (СНИМКИ)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

С грим е ужасна, а без грим?!

Поп фолк изпълнителката Мария направи така, че около нея отново да се говори, след като пусна в интернет пространството няколко свои снимки, на които позира без грим.

Брюнетката, която направи неуспешен опит да премине в редиците на блондинките или може би червенокосите, реши, че трябва да сподели фотоси от екскурзията във Венеция, на която наскоро я е водил новият мъж в живота й Християн Гущеров.

Мария без грим! Как е?!

Малко след като снимките станаха достъпни в цялото българско виртуално пространство и не само, заваляха стотици коментари, като преобладаващата част от тях могат да се обединят в изречението Кой ИЗЛЪГА Мария, че е хубава без грим.

Явно сценичният грим, с който са свикнали да я виждат почитателите на лекия жанр, им липсва, защото голяма част от хората смятат, че не е препоръчително певицата да пуска подобни свои снимки онлайн.

За естествена хубост и дума не може да става, заявява категорични потребител с ник hubavata и допълва, че по лицето на миньончето има толкова много подобрения, че с или без грим тя си е изкуствена цялата.

Е, не можем да отречем, че сред коментарите се появяват и такива на хора, които одобряват визията на Мария и твърдят, че тя е пример за съвършенство. Вие какво смятате?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар