Шерил Кроу стресира феновете си – има тумор в мозъка

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Шерил Кроу сподели страшната диагноза с почитателите си

Шерил Кроу, американската изпълнителка, която се радва на обичта на меломани от цял свят, стресира почитателите си, споделяйки с тях, че има тумор в мозъка, пише електронното издание hotarena.net.

Шерил има тумор в мозъка!

50-годишната изпълнителка, която преди 6 години се справи с още едно страшно изпитание в здравословен план – рак на гърдата – в момента има отново нужда от морална и емоционална подкрепа от страна на многобройните си почитатели.

Всички те, на свой ред, са настръхнали заради изказването на любимката си, че „мозъкът й е на каша”.

Говорителката на Кроу потвърди фактът, че певицата има образувание в мозъка си, но обърна внимание на това, че то е доброкачествено и че надеждите Шерил да се възстанови напълно са огромни. Кристин Улф допълни, че Кроу се справя страхотно и е спокойна за състоянието, в което се намира.

От изданието допълват, че до страшното разкритие се стигнало, след като Кроу се притеснила за паметта си. Тя започнала да забравя редовно, поради което се подложила на ядреномагнитен резонанс преди няколко седмици, резултатите от прегледа с който показали наличието на тумор в мозъка й.

Още през май месец тази година стана ясно, че Кроу има някакъв проблем – по време на свое участие тя забрави текста на една от най-популярните си песни, като тогава се оправда с това, че вече е на 50 години.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар