Любовна прогноза и съвети за януари 2022-ра година

Чистотата и успехът през януари са верни спътници


Сега като никога е важно да следим за чистотата на мислите и душевните си пориви, за чисти ръце – както в прекия, така и в преносния смисъл. Всяка нечистоплътност ще бъде сурово наказана!

ЛЮБОВНА КУЛИНАРИЯ

8 януари. Полезно е да се снабдите с т.нар. „капан за сънища“ (индиански амулет от племето оджибуе). Окачете го до възглавницата си. Според североамериканските индианци добрите сънища ще преминават през отворите на „паяжината“, а лошите ще се оплетат в перата и молитвените мъниста ще „изгорят“. Преди да окачите „капана за сънища“ над главата си, опушете го с плодове от хвойна.

В средата на месеца е добре да си спомните за вълшебството на храната, за любовната й магия. Защото на гладен стомах любовта е невъзможна. За кулинарните шедьоври, разпалващи пламъка на страстта, древните автори разказват в отделна част на Камасутра – „Тайни наставления за особени средства за подчиняване на партньора, за възбуждане на влечение и поддържане на привлекателност“. На 15-ти януари пригответе вечеря не от шоколадово фондю и розови листенца, а по проверени с вековете рецепти. На пръв поглед, тези любовни блюда не са нищо особено, но бъдете сигурни, че резултатът няма да закъснее.

„Кълнове на любовта“

Един от най-великите афродизиаци – аспержата, е познат още отпреди 5000 години. Блюдото се състои от аспержи, запържени със сусам. Необходими са 450 г аспержи, 1 с.л. сусамови семена, 1 с.л. растително масло, 1 ч.л. сусамово масло, половин ч.л. морска сол. Аспержите се нарязват по диагонал на парченца с дължина 2 – 3 см. На умерен огън се залича сусамът в течение на 5 минути, докато стане златист. Изсипете го в купичка и в същия тиган на силен огън загрейте растителното и сусамовото масло и пържете аспержите с постоянно бъркане, докато станат хрускави. Преди сервирани ги посипете със сусама.

Запалете червена свещ, натрита с етерично масло от роза и илан-иланг, с думите: „Любовта идва в моя живот на светлината на огъня, изпълва душата и сърцето ми изцелява, прогонва самотата. Век да живея с любимия човек, мъка да не позная. Да бъде!“.

Раждането на новата Луна през януари прекарайте в уединение

Тъй като това е месец на изчистването, обезателно запалете бяла свещ. Огънят й ще отстрани от вашето биополе вредоносните енергии и ще изцели аурата ви. Запишете желанията си на бял лист с черно мастило. Сгънете листа на четири, поставете го на дъното на кристална ваза и я напълнете с ядки (орехови и кедрови). Оставете свещта да догори редом с вазата.

17-19 януари. В този период съдбата може да ви подтикне към опасни авантюри

Януари 2022-ра г. е богат на адреналин. Бъдете разумни. Не градете дългосрочни планове в сферата на чувствата, не го позволявайте и на другите. Необходими са ви необвързващи, но ярки отношения.

В кариерата духът на авантюризма може да ви доведе както до голям успех, така и до провал

В този период сте способни на главозамайващ скок напред, но ще имате нужда от помощ. Обърнете се към проверени приятели.

20 – 22 януари. Започвайки всяко начинание, проявявайте чудеса от предвидливост. Не се опасявайте да демонстрирате мнителност. Така ще сведете проблемите до минимум.

В интимната сфера ще търсите повод да се отвлечете от деловото напрежение. Сега ви е нужен партньор, способен да ви разбира без думи и готов да поеме част от грижите ви.

В кариерата ви настъпват положителни промени. Но животът предявява неочаквани изисквания към вас. Ще имате нужда от приятел, готов да ви подкрепи.

Дрехи в синьо ще призоват на помощ ангелите на успеха. Аметистът ще ви даде сили.

23 – 25 януари -дни на особен успех

За вас не съществуват неразрешими проблеми. Уловете късмета, развличайте се и по възможност заминете на пътешествие.

В любовта цари атмосфера на празник и безумни авантюри. В службата ви уморява рутината, но като цяло, се чувствате в тонус и се справяте добре.

26 – 30 януари -период на разширяване сферите на влияние

Изпълнени сте с харизма и увереност в собствените сили. За решаването на деловите въпроси ви е нужен повече блясък. Обличайте се ярко, разговаряйте уверено! Като никога е важно да сте в центъра на вниманието. Поставете на скрийнсейвъра на телефона си изображение на лъв – тотемното животно ще ви изпълни с небивала сила.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар