Официално! Вижте халките върху ръцете на Алисия и Ники Михайлов

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тайна сватба спретнаха Алисия и Ники Михайлов, тръбят медии

Ники Михайлов и Алисия са не само официална двойка, но са и на път да се превърнат в законно семейство. Доказват го и двата красиви пръстена, които греят от ръцете им.

Снимка с еднаквите украшения, които не са нищо друго, а годежни халки, се появи в профила на футболиста в популярна социална мрежа, пише електронното издание hotnews.bg.

Алисия и Ники позират!

В същото време, певицата също побърза да се похвали – на свой ред в профила си във „Фейсбук” тя промени семейното си положение на „сгодена”. Това й действие в някаква степен укроти въображението, защото редица критици вече бяха заподозрели, че се е провела тайна сватба, която е узаконила връзката между бившите партньори в живота на Валери Божинов и Николета Лозанова – Алисия и Ники Михайлов.

Е, разбира се, че може да се окаже, че сватба е имало и че те вече са семейство, защото запазена територия за звездите е да правят неща, които биха им донесли допълнителна популярност.

Каквато и да е истината, снимката, която звездната двойка публика, без съмнение се радва на особен интерес и предизвиква коментари.

Преобладаващата част от въпросните коментари са пожелания за младото (бъдещо) семейство, което заслужавало да бъде щастливо и да се обича.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар