Дъщерята на Болдуин се замеси в инцидент с 8 жертви

Опитват се да накиснат мой приятел, както го сториха с баща ми,“ написа тя

Моделката Айрланд Болдуин отново е в светлината на прожекторите, за да коментира трагедията, случила се на фестивала Astroworld, при която загинаха осем души.

Дъщерята на Алек Болдуин написа история в Instagram, която скоро изтри, че не обвинява музиканта Травис Скот или организаторите на фестивала за инцидента, и нарече циркулиращите в социалните мрежи видеоклипове „дезинформация“.
За да обобщим, Травис Скот и организаторите на споменатия фестивал са съдени от най-малко трима души, които са пострадали при блъскането, докато са били в публиката.

В момента в социалните мрежи има много снимки и видеоклипове, които свидетелстват за инцидента, но все още не е ясно какво точно се е случило.
На видеото се вижда жена, която се опитва да предупреди операторите, докато Скот играе на сцената, очевидно не е наясно със ситуацията. Има и няколко кадри, на които се вижда как хора идват с линейки, което показва, че нещата са наистина хаотични.

В крайна сметка Болдуин пише: „Наистина ме убивате тези дни. „Първо, вие бяхте професионален координатор на оръжия/каскади, когато ставаше дума за ужасяващата трагедия, в която беше замесен баща ми… а сега Травис Скот е демон, защото познолил хората да умират по време на неговото изпълнение.

Моделката изрази съболезнованията си на жертвите, като каза: „Сърцето ми е разбито заради семействата, които загубиха своите близки. „Всеки трябва да се чувства в безопасност, докато се наслаждава на музика на живо.“
Тогава тя продължи да защитава музиканта, който се изявяваше в момента, когато се случи цялата трагедия.

„Но Травис Скот не е виновен. Всеки музикант би потвърдил, че не можеш да видиш или чуеш никого на сцената. Особено, когато имаш слушалки в ушите“, написа тя и нарече бойкота на музиканта безобразие.

„Хората загубиха деца на този фестивал и трябва да кажете, че музиката на Травис Скот е „демонична“ и че той трябва да отиде в затвора? – Исусе – заключи Болдуин.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар