Той пътува един час, за да се снима с Кристиано Роналдо, но получи само „помахване“

Зведата не му обърна никакво внимание

 

Верният фен на Манчестър Юнайтед, Али Масуд, пристигна с такси в 6 сутринта и изчака Кристиано Роналдо пред тренировъчния център за снимка, но в крайна сметка той остана с празни ръце.

Английските медии писаха тази сутрин за много интересна история, която в крайна сметка не беше увенчана с удовлетворение на Али Масуд, фен на Манчестър Юнайтед и голям фен на Кристиано Роналдо.

След едночасово пътуване от Блекбърн, Масуд пристигнал рано сутринта в тренировъчния център Карингтън, където Манчестър Юнайтед се подготвя за мача срещу Нюкасъл.
Той пристигнал само с едно желание, а то било да се пребори за снимка с героя си. Това, че иска само снимка, показва съобщението на банера, което той показва, докато Кристиано минава покрай колата.

„Ще се видя с Роналдо. Искам да направя снимка с него, защото той е невероятен човек. Мисля, че той ще ни зарадва този сезон във Висшата лига“, каза Масуд.
Фенът беше заснет и от репортерите на Sky Sports, така че той даде изявление пред спортната медийна къща и заяви, че е уверен, че ще получи снимка с неговия идол.

За съжаление обаче Роналдо и неговото Lamborghini минаха покрай феновете, които получиха само „помахване“. Отчаяният Масуд хукна след колата, но беше напразно.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар