Седмичен хороскоп за всички зодии за периода 30-ти август – 5-ти септември

Нека разберем какво очаква зодиите в края на месец август и началото на септември


ОВЕН

Ще блестите в службата! Проектът, над който работите, ще преуспее. Използвайте това време да заявите категорично за себе си. Автолюбителите да внимават, както и всички, които се занимават със спорт – периодът е крайно травмоопасен за представителите на знака.

ТЕЛЕЦ

В начинанията ви дебнат подводни камъни. Бъдете готови за всякакъв изход и помолете за помощ при необходимост. Самотните Телци могат да се запознаят с нечестен човек.
Премерете всички „за“ и „против“, преди да започнете роман или делови отношения с непознати.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете нащрек, за да не пропуснете шанса, който отдавна чакате. Постарайте се да не откровеничите с никого. На първо място, това се отнася до колегите ви. През почивните дни ви е гарантирано доброто настроение, така че обезателно го споделете с близките си.

РАК

Защо да не завъртите летен роман? Тъкмо навреме! Наистина, той едва ли ще се окаже продължителен. В тези дни изпитвате напрежение по финансовите въпроси, но положението не е критично. Просто не харчете прекалено. По-възрастното поколение може да поиска помощ – отзовете се!

ЛЪВ

Новите запознанства – делови или романтични, са ви от полза в този период. Общувайте колкото се може повече. Само така ще се справите с лошото настроение, което може да ви налегне в тези дни. Ако смятате да обновите дома, постарайте се да го направите до края на седмицата.

ДЕВА

Началството ще е придирчиво към работата ви, но вашето трудолюбие ще промени мнението му. Не се преуморявайте с физически труд, повече почивайте, за да натрупате сили. Бъдете по-строги с децата, за да не ви се качат на главата. Но не се и карайте с тях, запазете неутралитет.

ВЕЗНИ

Занимавайте се само с приятни дела. Задълженията можете да отложите за началото на следващия месец. В службата е възможно да ви притискат. Дайте на околните да разберат, че не може да постъпват така с вас. Не се колебайте дори да покажете няколко остри зъба!

СКОРПИОН

Правете финансови вложения само след като предварително се посъветвате с близките си. А решенията, засягащи личния ви живот, обмисляйте индивидуално. Иска ви се затишие? Заемете се със собствените си интереси и хобита, като изместите любовните отношения на втори план.

СТРЕЛЕЦ

Дребните неща в тези дни се оказват съвсем не толкова дребни. С приятелите може да възникне конфликт, но истината е на ваша страна. Периодът е благоприятен за физически натоварвания и диети. От вас ще се изискват минимални усилия, затова пък резултатът обещава да бъде зашеметяващ.

КОЗИРОГ

Възникват въпроси към някои хора в обкръжението ви. Не се доверявайте на никого сега, най-добре е да се презастраховате. Не започвайте сериозни проекти! Но у дома може и трябва да поработите. Помислете за козметичен ремонт— той няма да навреди нито на самочувствието, нито на портфейла ви.

ВОДОЛЕЙ

Парите идват оттам, откъдето не ги очаквате. Разпоредете се разумно с тях! Главното е да не давате назаем на безотговорни персони. В службата подредете книжата си, които са се натрупали доста напоследък. Дръжте ухото си нащрек – от колегите може да се узнаят много интересни неща.

РИБИ

Слушайте интуицията си и следвайте повелите на вътрешния си глас. Те няма да ви подведат в този сложен период. Приятно време очаква влюбените Риби. Осигурени са им срещи, романтични пътувания и изненади. Посветете почивните дни на себе си: разкрасяване, почивка, шопинг.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар