Любовен хороскоп за седмицата 16-ти – 22-ри август

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Астро прогноза в нашия седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ОВЕН

Овенът в настоящия период няма да е трудно да спечели благоволението на противоположния пол. Това е чудесно време за развлекателни дейности и романтични бягства. То е по -подходящо за неангажиращи любовни отношения и игри за възрастни, но за обикновения брачен живот е изпълнен с проблеми, прояви на ревност и подозрение (не винаги неоснователни). Ако сте заедно дълго време, опитайте се да внесете нещо ново в отношенията, посетете клубове и приятелски компании, като същевременно спазвате мерките за безопасност по отношение на коронавируса.

ТЕЛЕЦ

Усещането за яснота на чувствата в момента може да бъде възпрепятствано от нерешен жилищен въпрос, както и от прекалено грижовното отношение на представителите на по-старото поколение към вас. Този период е по -подходящ за решаване на семейни въпроси, започването на строителство на къща или обновяване на апартамент, но за забавление в клубове и други подобни места времето в никакъв случай не е най-доброто. Почивката на село или сред природата е това, от което се нуждаете сега, за да почувствате хармония помежду си.

БЛИЗНАЦИ

За представителите на зодия Близнаци в момента всичко върви добре. Но за да сте навреме навсякъде и за да имате достатъчно време за личния си живот, ще трябва да правите всичко в ускорен режим. Сега е подходящ момент за романтика и запознанства. Кореспонденцията, текстовите съобщения и кратките пътувания ще добавят елемент на романтика в живота ви. Но най-важното не е кореспонденцията, а директната комуникация с любимия човек. Приятелството през това време може случайно да се превърне в нещо повече.

РАК

Типичните Раци в момента трябва да проявяват нехарактерна кралска щедрост. Ако възнамерявате да направите незаличимо впечатление на вашия избраник, не пестете. Дойде време за сериозни придобивки и щедри подаръци, инвестиране в сериозна и дългосрочна връзка. Това е идеалното време за закупуване на недвижими имоти като основа за съвместен живот, и за закупуване на кола. Създайте празнична атмосфера, вашият партньор ще ви бъде благодарен и ще ви отвърне с любов и топлина.

ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв могат да бъдат поздравени за края на периода на самота и изпитания. Време е да се събудите от хибернация. През следващите две седмици ще имате възможност да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока. Можете да възстановите старите отношения, като ги изведете на ново ниво. В семейния живот също ще върви добре, ако вие сами искате и ще бъдете първият, който ще направи крачка към помирение и изглаждане на допуснатите преди това грешки.

ДЕВА

Сега не е моментът да правите планове за бъдещето, по -добре е да се справите и да приключите с миналото. Докато то не ви пусне, няма да можете да изградите нов живот, да започнете нова връзка. Може да се наложи да се извините на някого, когото сте наранили. По един или друг начин, сега трябва да останете сами повече време, за да разберете това, което се случва и онова, което вече се е случило. Всичко скоро ще се промени, но засега трябва да сте на нивото на тревата и да сте по-тихи от водата.

ВЕЗНИ

За Везните ситуацията започна да се подобрява и скоро всичко ще се оправи. Дойде време за положителни промени в живота ви и на първо място това се отнася до отношенията с противоположния пол. Това е чудесен момент да се срещнете и да започнете нов романс. Всичко зависи от вашите лични качества и резултатът от вашата дейност в областта на взаимоотношенията ще бъде абсолютно заслужен от вас. За пълно изживяване в момента се нуждаете от усещане за новост.

СКОРПИОН

Времето тече напред, не оставяйки възможност да спрете и да помислите. Вашият личен живот в настоящия период е много далеч от идеалния – твърде много задължения на работното място ви отвличат от личните проблеми. И времето си минава. Докато сте заети да преследвате високи цели, кариерно развитие и печелене на пари, лесно можете да пропуснете най-важното. Вашите близки се нуждаят от внимание и само те са в състояние да ви дадат усещане за щастие.

СТРЕЛЕЦ

Неуморимият, вечно активен Стрелец понякога трябва да се отпусне и сега е дошъл моментът за това. За вас настоящият период е благоприятен във всички отношения. Мир и хармония ще дойдат в семейството, особено ако направите предварително планирано пътуване до морето или планината. Брачните отношения могат и трябва да се разнообразят в този период. Не се страхувайте да експериментирате (в рамките на разумното, разбира се).

КОЗИРОГ

Козирозите преминават през период, в който силата и стабилността на брачните отношения зависят особено от сексуалната сфера, от това как вие и вашият партньор се съчетавате помежду си по темперамент и нужди. За стабилна връзка този период е много коварен, но за флирт и търсене на нов партньор – времето е много подходящо. Може да ви привлече приключението, въпреки факта, че Козирогът е най -постоянният и замислен знак, чиито представители обикновено се дават за пример на другите.

ВОДОЛЕЙ

Партньорските (включително брачните) отношения на Водолея вероятно ще излязат на преден план в близко бъдеще. Умеете ли да изграждате диалог, колко сте откровени, какво криете и знаете ли да пазите тайните на другите хора – това е, което ще бъде наистина важно в този момент. Трябва да останете близо до някого (за предпочитане с любимия човек), тъй като самотата е изключително пагубна за вас. Не се изолирайте от външния свят, не стойте далеч от събития и хора.

РИБИ

След период на емоционална и лична активност Рибите ще трябва да се съсредоточат върху работата и решаването на ежедневните проблеми. Времето не е благоприятно за запознанства и проява на чувства. В отношенията с близките ще възникнат недоразумения и напрежение. Домакинските проблеми изцяло ще завладеят съзнанието ви и просто няма да ви е до любов. Опитайте се да намерите общ език и да поддържате хармония във връзката, дори и това да не е лесно.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар