Пак близнаци! Джордж и Амал Клуни ще станат родители за втори път

Джордж и Амал Клуни вече изглежда по-щастлива от обикновено. Явно проблемите в брака са останали в миналото

60-годишният актьор Джордж Клуни и съпругата му, 43-годишната Амал, са една от най-красивите двойки в Холивуд. Джордж и Амал се ожениха през 2014 г., а три години по -късно се родиха близнаците Ела и Александър. Но, преди няколко дни до медийте, макар и непотвърдена, пристигна новина, че семейство Клуни скоро ще стане още по-голямо – освен Ела и Александър, двамата очакват още една двойка близнаци.

Според вътрешен човек, Амал вече е преминала първия триместър на бременността и скоро всичко ще бъде разкрито. На 4 юли двойката организира вечеря за близки приятели близо до италианската си вила в любимия ресторант на актьора Il Gatto Nero. Тогава те направиха важно съобщение, разкриващо предстоящото попълнение на семейството.

Джордж и Амал не бяха сигурни как точно да реагират. „Те наистина го искаха, но няма гаранции на нейната възраст“, ​​отбелязва вътрешният човек и добавя, че двойката вече е на седмото небе.

„Джордж беше замаян от вълнение и нямаше търпение да каже на всички“, – казва вътрешният човек.

Ела и Александър приеха тази новина много добре и вече се подготвят да станат по -голям брат и сестра. Поздравления за двойката и очакваме с нетърпение официалното съобщение.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар