Какво да носим при 40 градуса?

Ние обичаме слънцето, но когато настъпят горещи дни като тези, е предизвикателство да функционираш и в това да намериш правилния избор на дрехи.

Имаме пет предложения за най-умния начин да се обличаме при толкова високи температури. Разбира се, още по-важно е от какво са направени тези модели.

Ленът и памукът са на върха в списъка с тъкани, които са идеални за такива летни дни. Изберете широки разфасовки, които не задушават кожата ви и няма да създадат допълнително раздразнение.

Не излизайте от вкъщи без слънцезащитни продукти, слънчеви очила и шапка като допълнителна защита и винаги носете вода с вас.

Извънгабаритни ризи

И както споменахме, широките разфасовки са идеални за високи температури. С къси или дълги ръкави, изберете модела според вашия моден вкус или нужда. Идеален за работното място.

ф

Те не само са модерни, но и са едно от най -удобните дрехи за лятото. Ще имате комфорт и удобство при носенето им, а те са чудесни за различни комбинации – от бизнес до официални.

Макси поли

Друго практично модно парче, което можете да поставите в почти всяка ситуация. С принт или плътен цвят, с ъгли или асиметрични – изберете любимите си кройки и имайте няколко в гардероба си, за да ги комбинирате за различни поводи.

Свободни рокли

Друга актуална тенденция, която ще се впише идеално в стила за горещите летни дни. Този сезон са актуални тези в пастелни нюанси, а друго от предимствата им е, че поради широката кройка, те са чудесни както за слаби, така и за жени, които имат няколко килограма повече. Парче, което ще носите и веднага се коригирате, така че ще се впише идеално във вашия бърз график.

Гащеризони

Разбира се, имаме предвид памук с широки крачоли. Още едня дреха, чието значение не избледнява и което ще бъде вашият първи избор при много летни поводи. В зависимост от модела можете да я комбинирате както за официалност, така и за работа.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар