Създай вълните, които мъжете желаят

Когато питаме кой стил е най-секси, мъжете винаги казват, че не могат да устоят на дълги, ес­тествено начупени коси. Овладей изкуството на небрежната коса за минути с нашите трикове!

ПОДГОТОВКАТА:

Измий косата си и след това нанеси подхранващ спрей за коса без измиване, последван от спрей 3а оформяне на коса­та. Остави я си да изсъхне на въздух или включи сешоара на ниска степен и я из­суши без четка.

СЪВЕТ:

Нагласи машата си (или пресата 3а коса) на точната температура за косата ти:  120 градyca 3а нежна коса и 180 градуса 3а по- дебел косъм.

 

1. Увий кичур от около 5 см около машата, като оставиш 3-4 см от ко­рените и още толкова от краищата из­вън нея. Това е ключът към не­брежния стил.

2. Извади машата и след това хвани с пръсти тази средна част от кичу­ра, която току-що си навила и след това внимателно я закрепи с фиба.

3. Повтаряй, докато направиш такива ролчици с цялата си коса. Остави ги така, докато се гримираш или поне десетина минути, така че косата да изсти­не и вълните да се оформят.

4. Махни фибичките, отпусни косата си назад и масажирай с върха на пръстите си в корените, като по този начин разделяй къдричките. Финиширай с лек воал от лак за блясък.

  • Cosmopolitan

Трикове за здрава коса

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар