10 неща, които мъжете биха искали да знаем в леглото

Когато трябва да се обясни устройството на автомобила, 99% от другия пол вади блестящо дар слово. Когато трябва да обяснят какво искат в секса обаче, същото количество си глътват езика!

1. Уважи приоритетите им
Никога не карай един мъж да избира между секс и футбол, моля те! Ти избираш ли между шопинг и шоколад?! Не, изяждаш си шоколада и отиваш на шопинг…

2. Коригирай представите им
Преди време в едно от вечерните шоута, с които прелива нашият ефир, гостува една девойка, която се снима в порно ленти. И водещите получиха душевен и физически оргазъм. Питаха я няколко пъти дали няма бъдещи творчески планове да застане зад камерата и да стане режисьор на порно филми, на което тя отговори, че няма такива намерения, но те упорито се връщаха към темата. Напълно ги разбирам. В главата на всеки мъж има по един такъв неосъществен порно режисьор, който всеки божи път, когато се озове в леглото, започва да им суфлира, че трябва да издържат… поне 5 часа. И партньорката му, тоест ти, ще постъпи много, ама много мило, ако му даде да разбере, че розовата киноиндустрия няма нищо общо с реалността. Нито с твоите потребности.

3. Не ги карай да тъчът на няколко стана
Откакто науката официално потвърди, че мъжкия пол не може да прави няколко неща едновременно, мисля, че много мъже си отдъхнаха. Защото най-сетне могат да сед­нат и да си гледат мача без да им се налага да чукат орехи за някакъв сладкиш, който гаджето им се кани да прави точно тази вечер. Мисъл­та ми беше, че ще е прекрасно, ако и в леглото не ги карате да вършат няколко неща едновре­менно – например да правят секс и да ви обясняват колко много ви обичат. Не че не могат да го свършат, просто няма да са убедителни в нито едно от двете.

4. Не се давай на порноактрисите
Така и така отворих темата преди малко, ще ми се да кажа още нещо, което по скромно­то ми мнение е адски важно и трябва да го знаят всички жени на тая земя. Единственото, с което ви превъзхождат мацките от порноклиповете (не, не е силиконът, нито са латексът и мрежите), е готовността им да бъдат инспектирани обстойно под обилна светлина. Толкова ли страшно ти изглежда?!

5. Дръж ентусиазма си под контрол
Имаше един виц: прибира се мъжът вкъщи, жена му посяга да му свали палтото и… започва да стене изразително. Той я пита: „Какво става, скъпа“ и тя му каз­ва: „Ами, скъпи, четох в едно спи­сание, че жената трябва при все­ки удобен случай да изразява глас­но удоволствието си от близ­кия контакт с мъжа.“ Хайде да не преиграваме чак толкоз! Че мъже­те не са най-чувствителните същества на тая планета, не са, ама все пак не са и пълни пъно­ве – долавят кога им играете пълен театър. Моля те, дръж се естествено!

6. Докосвай ги повече
Вярно е, че ще се опитат да получат секс. Но пък не е задъл­жително ти да им го даваш всеки път. Например може сутрин от време на време да го будиш по ааадски приятен орален начин, без да се стига до финал. Да не мислиш, че ще се оплак­ва? Това ще е най-добрата аларма на света, която няма да забрави, докато е жив.

7. Не ги съжалявай
Засечката е един от редките слу­чаи, в които и на мъжете им се иска просто да се погушкат в легло­то. Ясно е, че ти се опитваш да го успокоиш, че нищо страшно не е станало. Истината обаче е, че никой мъж не иска да бъде съжаля­ван, особено когато става дума за секс. Направи му услуга: опитай се да го успокоиш не с думи, а с докосване. Едно гушкане или масаж много по-лесно ще успее да предаде посланието, че за теб той си остава все така секси.

8. Кажи му нещо мило
Ясно е, че на финалната пра­ва последното нещо, за кое­то си мисли човек, е как изглеж­да отстрани. И все пак е доста успокояващо, когато другият ти каже, че си много сладък, когато притвориш очи, ухилиш се, запо­чнеш да мигаш бързо или там каквото правиш в момента на абсолютна нирвана.

9. Прости им глупавите увлечения
Един приятел постна във фейсбук снимка на мацка с ненормал­но огромни гърди. Че беше ужас­но, беше – както беше седнала, те висяха отстрани на колене­те й. И все пак мъжете отделиха 10 мину­ти да изследват снимката. И съм убедена, че всеки мъж, на чиято стена е излязла, е направил така. Приеми, че си падат по вторич­ните полови белези, и това е.

10. Бъди малко по-смела
Ти позволяваш на гаджето си да те види как си бръснеш крака­та, как се прибираш на четири крака от моминското парти на приятелка и си говориш с тоа­летната чиния, как раждаш, нали така? Защо тогава не му даваш да те наблюдава как се самодокосваш, което си е далеч по-при­ятна гледка? Друго си е да полу­чиш информация „от първа ръка“ как една жена иска да е докосва­на. Пък и от тази работа в край­на сметка ще спечелиш ти сама­та – ама че са филантропи мъжете, а!

+1 Бонус: Не ги разпитвай за други
Всички ние си имаме любимци – Брад Пит, Вин Дизел, Иан Сомерхолдер – няма значение. И съм убедена, че поне веднъж си си представяла него, докато правиш секс с гаджето си. Обаче той никога не те е питал за това и винаги е живял в щастливо неведение по темата. За това и ти следвай тази проста формула, вместо да задават излишни въпроси и после да се депресираш за глупости.

 

 

Секс-гледката, която той си умира да види

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар