Лятна свежест в няколко капки

промоции

Популярните марки всяко лято из­ненадват своите почитатели с по-свежи версии на добре позна­тите аромати. Обикновено приковават вниманието ви заради ярки цветове на опаковките, но може би по-скоро е важно усещането за слънце, море и летни емо­ции. Някои ви отвеждат до остров Ка­при дай любимото място на богатите – Портфино. С  други пък направо попада­те в пустиня или джунгла. Но където и да сте, ще имате нужда от нежна следа по кожата. Изберете онзи парфюм, кой­то ви изразява най-добре – ухания с мор­ски дъх или на основата на цитрусови композиции – лимон, портокал, грейп­фрут или мандарина, които приканват към безгрижни авантюри, флоралните издават романтичната ви натура, дока­то прохладните зелени аромати носят усещане за свежа трева. Оказват се неза­меними през горещите дни.

Как да използваш правилно парфюмите?

 • Вътрешната част на китката, зад уши­те и свивката на лактите са тайните места, където задължително трябва да впръскате от нежния аромат.
 • Нанасянето веднага след като сте си взели душ и кожата е влажна ще задър­жи аромата по-дълго, докато ако тя е твърде суха, уханието ще изчезне много по-бързо от желаното.
 • След отварянето на парфюма е добре да го ползвате редовно, защото с време­то той променя аромата си.

Нашите предложения:

 1. Блестящ и модерен, спреят с пълни­тел EAU №5 PREMIERE на CHANEL оставя по кожата ви деликатните нотки на №5. (60 мл, 213 лв.)
 2. Новият лимитира AURA by SWAROVSKI пресъздава магията на любовта. Привличането е символизирано от личи и лис­та зелен чай, които се сливат в ослепи­телна плодова хармония. (50 мл, 117 лв.)
 3. Любиян ни ALIEN на THIERRY MUGLER ще покори лятото в нова версия Aqua Chiс. Pacтителната вода от джинджи­фил се разгръща в сърцевината му и хар­монизира с акордите на върбинка и фрезия. (60 мл, 25лв.)
 4. Директно в сърцето на градската джунгла ни отвежда CLASSIQUE на JEAN PAUL GAULTIER и излага на показ изобилие от зеленина и екзотични цветове.
 5. ITISDREAM на SALVADOR DALI ни кара да гледаме на. света през розови очила. Све­жест ни обгръща с върховите нотки на ябълка и касис, докато сочният грейпфрут придава екзотичност. (50 мл, 77 лв.)
 6. Ароматът на ТОМ FORD – NEROLI PORTOFINO от Private Blend Collection ни въвлича в изтънчеността на Портофино. Композицията съдържа нероли от Ту­нис, италиански бергамот, сицилиански лимон, розмарин и амбър. (50 мл, 342 лв.)
 7. В новия AQUA ORIENS от VAN CLEEF&ARPELS искрата на зелен лимон от Таити напомня за топлите тропически води, докато сочна круша, нежна и хруп­кава, придава гурме привкус.
 8. BRONZE GODDESS CAPRI на ESTEE LAUDER е слънчев ориенталски аромат, вдъхно­вен от съблазнителния остров Капри. Искрящ и екзотичен, той се откроява с очарователните нотки на касис и ман­дарина. (100 мл, 107 лв.)
 9. Цветните палмови листа сякаш об­гръщат бутилката EAU D’ISSEY на ISSEY MIYAKE. Деликатно, като напомняне за скъпоценната вода в горещата пустиня.

сп. „Story“

Classique le parfum by Jean Paul Gaultier

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар