Какво издават ръцете?

Искате ли още на първата среща да разберете за човека срещу себе си повече, отколкото сте предполагали че можете? Вгледайте се внимателно в пръстите и дланите му!

  • Само един поглед към ръцете на човек ще ви даде куп информация за характера му. Например, хората с леко ръбеста длан и дълги пръсти са умни и склонни да манипулират околните, а също и съзнателно да ги лъжат. Те се мотивират отлично в работата си, поддържат перфек­тен ред, обичат вниманието на околните и тяхното признание. Към този тип принад­лежат много актьори и хора на изкуството.
  • Когато дланта на ръката е сравни­телно дълга, а линиите по нея са фини, човекът е неуравновесен и често променя на­строенията си. Такива хора са перфекционисти, с болезнени претенции към всеки детайл.
  • Хората с къси пръсти и ъгловати, груби длани са практични. Ако пръстите са и подчертано заоблени в горния си край, става въпрос за нетърпелива и дори на моменти конфликтна личност, а заострени ли са – напротив – говорят за толерантен и спокоен човек. Изключим ли разликата във върха на пръстите им, хората от тази група си приличат – те предпочитат простите решения, в огромната си част са надеждни, но и лесно предвидими, практични и кон­сервативни. Следват плътно и неотклонно плановете си, трудят се упорито, но рядко ще ги видите да остават на работното си място след края на работното време.
  • Хората с къси пръсти, издължена длан и топли ръце са страстни личности. Те пламтят при всяко начинание, обичат проме­ните, а еднообразието ги съсипва. Ненавиж­дат ограниченията и забраните. Казахме, че горят във всяка работа, но рядко я довеждат до успешен край, защото им липсва търпе­ние. Затова пък са амбициозни и ненаситни в стремежа си за власт над останалите.

сп. „Журнал за жената“

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар