Конкурси за най-красива абитуриентка подлудиха Фейсбук

Модерно е да се участва в конкурси за най-красива абитуриентка!

След като мина цялото суетене около приготовленията за абитуриентските балове, след като улиците спряха да кънтят от проглушително отброяване от 1 до 12, ред е на една друга истерия – да се правят конкурси за абитуриенти и абитуриентки в различни категории.

Основна арена, на която се провеждат сраженията, е социалната мрежа Фейсбук, в която вече налични са безбройни надпревари за най-сексапилна, красива, неповторима и неотразима абитуриентка.

Интересът към подобни начинания е огромен. Млади, щастливи и все още опиянени от вълнение момичета публикуват свои снимки. Правят го и горди родители, които искат да покажат какво хубаво дете са отгледали и как накипрено и шикозно са го пратили да празнува завършването на училище.

Факт е, че голяма част от девойките, които се борят за призови места, наистина си заслужават и вниманието и гласовете – стилно облечени, свежи и щастливи, те излъчват енергия, която поразява.

Единственото притеснително в подобни начинания, коментират обаче интернет потребители, е, че снимките са прекалено лесно достъпни и могат да бъдат използвани с користни цели.

Ако публикуването им в сайт като този би им донесло само допълнителна популярност, то много други хора с много по-различни занимания могат да се възползват и от снимките, и от невинното изражение на девойките.

Така че, момичета, бъдете внимателни!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар