Отнема 3 дни, за да започне да действа тази напитка

Тя прочиства тялото, топи теглото и ускорява отслабването!

Черният дроб е орган, който никога не би бил свързан със затлъстяването. Има напитки, които могат да помогнат за прочистването на черния дроб.

Ако не можете да отслабнете, може би проблемът е в черния дроб, който е изтощен от нездравословни храни и алкохолни напитки. Ако не се грижите за този орган, съществува риск от сериозни заболявания като затлъстяване на черния дроб, фиброза, цироза или подут черен дроб.

В допълнение, чернодробната функция се влияе от фактори като затлъстяване, липса на физическа активност и консумация на алкохол.

Помага при отслабване

Много хора не осъзнават, че черният дроб е един от най-важните органи по отношение на отслабването. Факт е, че излишната мазнина се задържа в организма не само поради консумацията на мазни храни, но и поради невъзможността да се изгори. Черният дроб също играе основна роля в този процес.

По този начин, колкото повече клетките му се увреждат от токсините, толкова по-слаба е способността на организма да преработва мазнини и всичко това води до затлъстяване. Ето защо е важно черният дроб да е здрав, защото това е основната причина, поради която се борите да отслабнете.

Детокс напитка

Има детоксикираща напитка, която ефективно подобрява черния дроб, за да може отново да функционира нормално и увеличава шансовете за отслабване с цели 45 процента.
Ето как да си направите напитка, която ще ви помогне да загубите калории буквално за три дни.

Състав:

– 3 лимона

– 1 чаша нарязан магданоз

– 5 парчета накълцана целина

– 6 чаши вода
Подготовка:

Обелете кората. Смесете всички съставки (с изключение на водата) в блендер, след това добавете вода и разбъркайте отново.

Тази напитка се пие три пъти на ден в продължение на три дни. Освен това е важно да ядете много зеленчуци – особено маруля, която засилва метаболизма и изгаря мазнини, пълнозърнести храни и антиоксиданти. Повтаряйте всичко това след около 7-10 дни.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар