Най-важните сигнали, че той е решил да те смени с друга

Гаджето ти забрави годишнината от началото на вашата връзка и си мислиш дали той вече не те обича


Не драматизирай, щом е ”той”. На повечето мъже цял живот им се случва. Ако баща ти не е от тях, майка ти е щастливка.

Има далеч по-важни сигнали, които можеш да уловиш, за да свалиш розовите очила и да се замислиш дали чувствата на гаджето ти не са се поизпарили.

Най-важният знак е не, че е забравил годишнината ви, а какво помни всеки ден за теб.

Казваш му, че имаш важен изпит. Вече си свършила училище, а той не се сеща да ти звънне, за да те пита как е минал. Закъснели сте вечерта, ти си очаквала проблеми с вашите, а като се видите на другия ден, той не се интересува какво е станало. Казваш му, че те боли глава, той настоява да идете на кино, без да прояви съчувствие, че главата още повече може да те заболи.

Това вероятно означава, че не е достатъчно загрижен за теб. Ако е, няма да забравя важните за теб неща и ще се интересува от тях. Ще му пука дали си успяла на важния изпит, дали си се скарала с вашите, как се чувстваш. И ще се стреми да сподели радостта ти, да намали разочарованието, яда, болката ти. Така постъпват хората, които обичат.

Вярно, че момчетата тийнейджъри често не знаят как да го направят по най-добрия начин. Може да чуеш някое глупаво ”Кво ти пука”, когато е ясно, че има от какво да ти пука. Но това неумение да се изрази съпричастие съвсем не е безразличие. Просто е непохватност, която при много мъже не отминава с пубертета.

Щом започваш да усещаш, че той не проявява достатъчно внимание към важните за теб неща, огледай се за още знаци

Ще разбереш дали наистина си права, че чувствата му са отслабнали, ако вече предпочита да се виждате с компания и по-рядко прави планове къде да отидете двамата, как да прекарате романтично време насаме.

Чести забележки, критики, караници също не са обнадеждаващ признак.

Като забележиш лошите знаци, не ги драматизирай и не мисли дали той ще те изостави. По-важният въпрос е, колкото и да обичаш гаджето си, дали ти все още се чувстваш щастлива с него. Ако честният ти отговор е, че изпитваш по-често негативни емоции отколкото радост, може би ти трябва да прекратиш тази връзка.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар