Ако някои от тези неща ви притесняват, откажете се от брака

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Сексът преди окончателното решение е задължителен

Лошият брак ще ви накара да видите всичко, което не е привлекателно за вашия партньор; добрият брак ще освети качествата му. И двете съществуват еднакво във всяка връзка.

Оженете се за човека, който ви изглежда по-добре, отколкото зле, с чиито недостатъци можете да живеете и пред когото можете да се представите в правилната светлина.

Разведените хора почти винаги казват, че са знаели, че не трябва да се женят за този човек. Е, възниква въпросът: „Ако знаеш, че не излизаш с правилния партньор, защо се жениш за него?“ Не искате ли да го признаете или просто ще се срамувате, ако връзката ви пропадне? Прочетете, за да разберете кои знаци показват, че не трябва да отговаряте с „да“.

1. Смятате, че партньорът ви изглежда разхвърлян

Начинът, по който човек се чувства към себе си, има чудесна връзка с човека, когото представлява пред света. Изглежда ли вашият партньор разхвърлян и мърляв, когато излиза, или изглежда добре и носи главата си изправена? Кажете „да“ на втория и помислете на първия, защото зад грозния поглед стои пренебрегвана душа.

2. Забелязвате, че трудовата му книжка не е страхотна

Прегледът на работния му опит е важен за успеха на връзката. Забравете мита за вечната любов. Трайната романтика в реалния живот трябва да се оценява с отворени очи.

Бъдете честни със себе си: може ли да работи? Имал ли е успешни, дългосрочни връзки в миналото? Ако отговорът на един или двата въпроса е отрицателен, може да поискате да направите крачка назад.

3. Вие не сте сексуално съвместими или чакате да разберете

Не оставяйте секса за първата брачна нощ. Ако не сте го правили преди, опитайте се да го направите, преди да дадете обет. Химията в спалнята има много общо с комуникацията. Ако сега няма енергия между вас, вероятно няма да има, когато имате деца, сметки и други житейски предизвикателства, които ще се натрупват между вас.

Ако не можете да постигнете оргазъм, запитайте се какво представлява и дали той може да бъде коригиран или приемате живота с грешни сигнали и недоразумения.

4. Не се харесвате в огледалото

Дори да се чувствате несигурни, не си позволявайте да прекарате целия си живот в бягане след някой човек, вместо да се опитвате да сбъднете мечтите си.

Ако не сте доволни от себе си, не се женете, защото със сигурност няма да бъдете доволни и от партньора си.

5. Чувствате, че всичко се случва твърде бързо

Вълнението от нов романс няма да ви позволи да откриете истинските характеристики на партньора си и да разберете дали се чувствате комфортно във връзката. Дайте време на връзката си, ако искате тя да издържи теста на времето.

6. Бракът ви изглежда като нечий избор

Това, което е на хартия, е различно от това, което е в реалния живот. Бракът не е малък подвиг.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар