Съпругът на Ким Кардашиян й изневери с мъж

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тя и Кание са на път да се разведат

Теорията, че противоречивият рапър може да е изневерявал на Ким Кардашиян с Джефри Стар – без доказателства – стана вирусна и се разпространи сред интернет общността.

Слуховете стартираха от потребителката на социалната мрежа „TikTok“ Ава Луиз, която преди това беше известна с песента „Skinny Legend Anthem“, както и видеото, в което тя ближе тоалетна чиния като „предизвикателство за коронавирус“.

В публикацията „TikTok“ Луиз показва статия от таблоида „Page Six“, която обяви във вторник, че Ким и Кание са на път да се разведат. Твърди се, че риалити звездата е наела адвоката Лора Васер, а източникът твърди, че Ким е накарал Уест да отиде в Уайоминг.

В отговор на новината Луиз заяви, че от месеци се носят слухове за Уест, а разводът „не изненадва“, защото „Кание е свързан с много известен гуру за красота – който е роден мъж.

„Много хора на сцената знаят за тях от известно време“, каза Луиза във видеото. Особено й харесаха коментарите, които питаха дали е Джефри Стар, а в продължението на видеоклипа „TikTok“ тя също така твърди, че нейният приятел, който е адвокат на известна личност в Лас Вегас, е информирал Ким за случая преди няколко дни. месеци и че „е получила доказателства“ за връзката на Кание със Стар.

Луиз добави, че не може да представи „конкретни доказателства“ за това твърдение, но идеята, че Кание е изневерил на Ким и Джерфи Стар, бързо се разпространи сред интернет общността.

Към слуховете се присъедини и самият Джефри Стар, който снощи публикува снимка в Twitter с провокативно описание – „Отивам на неделната литургия“, намеквайки за благочестивата страна на Кание и факта, че през 2020 г. той непрекъснато говори за неделните литургии и меси, на които беше най-отдаден.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар