Мъжът ми ме „забрави“ и се хванах със съседа

Сега той иска да се съберем, не знам какво да правя

Знам, че много жени изневеряват поради емоционална връзка, но не попадам в тази категория. Когато видях красивия си съсед Деян, първото нещо, което ми хрумна, беше: „О, какъв тип наистина харесвам!“ Беше началото на миналото лято. Той беше на 25, а аз с нетърпение очаквах 30-ия си рожден ден.

Между другото, Душан се интересуваше напълно от брачния живот, а аз съм много страстна жена и наистина ми липсваше да правя любов.

Съседът Деян беше „впечатлен“ от физическия ми вид, точно както аз от неговия. Един ден той ме попита дали може да се присъедини към мен на разходка. Веднага приех и започнах да флиртувам с него. След около две седмици завършихме разходката си в гората. Намерихме сигурно място, където никой не можеше да ни види, и след това направихме това, което искахме и двамата. Беше невероятно добре.

Въпреки че ми се струва, че бракът ми е много по-добър сега, отколкото беше, когато започнах аферата с Деян, все още не мога да взеча решение. А именно Деян започна работа в супермаркета, където пазарувам и отново започнахме да флиртуваме. Той предложи да продължим да „се мотаем“. Той все още ме привлича, особено след като съм по-добре в леглото с него, отколкото със съпруга си. Какво да направя, трябва ли да приема предложението на Деян?

В.Н., 29 г., София

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар