Новата ми жена май се оказа златотърсачка

промоции

Говореше ми колко ме обича, а след сватбата започна само да иска

Имах късмета да се родя в богат род, по принцип съм си милионер по рождение, въпреки че винаги съм работил – не толкова да увеличавам парите си, колкото, защото съм убеден, че човек трябва да се труди през целия си съзнателен живот.

Но да си богат, колкото и да е хубаво, от друга страна има и своите не толкова приятни страни. Като тази, че никога не си сигурен в истинското приятелство на хората около теб. Дали да ти истински приятели, или са заради това, че ги черпиш по кръчмите, даваш им заеми и евентуално и други облаги, които могат да получат.

С по-голяма сила това важи и за жените. Затова и дълго време не можех да създам сериозна връзка. Имал съм много жени за по някой и друг месец най-много, но винаги в един момент съм ги разкривал.

Затова и се ожених чак миналата година, чак на 34. Със съпругата ми ходехме три години, през цялото време не можех да се успокоя и да се убедя, че не е с мен заради парите ми.
Тя се кълнеше, че много ме обича, все още не съм сигурен. Но след като се оженихме и като че се успокои, веднага започна с претенциите. Няма ден, в който да не поиска нещо. На мен парите не ми се свидят, но започвам да се съмнявам в преценката си…

В.Д., 35 г., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар