Влияние и сила на гривната талисман

Сред славяните винаги голяма силата на амулет против уроки са имали т.нар. „наузи” – нишки с възелчета, завързани около китката


За изработването на такъв талисман може да се използва всякаква материя: памук, коприна, вълна, лен. А влиянието и силата на гривната зависят от цвета.

Червените нишки ви правят неуязвими: защитават от лоши хора.

Оранжевите и жълтите пазят от завистници и уроки.

Зелената гривна привлича успеха в паричните дела и защитава от крадци и измамници.

Синята и светлосинята даряват с интуиция, с умение да се поддържа разговорът. Така че, ако изпитвате затруднения в общуването, те ще ви помогнат и ще ви превърнат в ненадминат събеседник.

Виолетовите нишки спомагат да избегнете опасни ситуации и предпазват от нещастни случаи.

Белите са най-подходящи за ученици и студенти, защото този цвят облекчава процеса на обучение, прави човека по-любознателен, открит към всичко ново, развива паметта.

Три вълнени нишки (може и да са с различен цвят), завързани за китката на дясната ви ръка, помагат да възстановите силите и да укрепите здравето си.

Конецът трябва да е завързан със седем възела, всеки от които означава едно от духовните измерения. Трябва да го направи обезателно човек, който действително ви обича и който се ползва с пълното ви доверие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар