Биогел пази чупливите нокти

промоции

Красивият маникюр е незаменим за перфектен вид на жената. Материалите за поддържането му стават все повече и все по-иновативни


Често имат не само декоративна стойност, а и възстановяващо действие. Такъв е биогелът. Той помага за заздравяване на ноктите и позволява нанасянето на красив лак.

Свойствата на биогела се дължат на балансирания му състав от натурални материали

При редовно нанасяне ноктите стават по-здрави и еластични. Има различни марки, общо е съдържанието на смоли от тиково дърво, органични протеини, витамините А и Е.

Геловете може да са прозрачни и се използват като базово покритие. Те съхнат бързо, средно за 2 минути. Действат заздравяващо и с тях се лекуват малки цепнатини по ноктите. Не дават блясък, затова върху тях се нанася обикновен лак.

Цветният биогел е самостоятелен продукт за маникюр, който се нанася на два слоя

Съхне по-бавно от прозрачния, но има по-добро заздравяващо действие. С него може да се направи какъвто и да е декоративен маникюр.

Скулптурният биогел укрепва и хидратира ноктите, прави плочката поздрава и еластична. Има непрозрачен естествен цвят, срещат се и пигментирани варианти. Решава няколко проблема: избелва ноктите, използва се като финално покритие, дава блясък.

S-покритието е здрава основа, която много добре заздравява ноктите, само то се използва за изкуствено удължаване на маникюра.

UV-биогелът защитава ноктите от вредните слънчеви лъчи. Затова най-често се използва при летния маникюр. Изсветлява много добре нокти, оцветени от неправилно нанасяне на лак, заздравява корените им.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар