Наистина ли той е точния мъж за вас?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Много сте влюбени и си мислите колко хубаво ще е дълго, дълго да останете заедно, даже цял живот


Това е страхотно желание и има признаци, по които си личи дали ще се изпълни. Не че в момента ти е най-важната тема, но можеш да разбереш открила ли си правилния човек.

Първият признак ще ти се види клише, но връзките са пълни с тривиални неща. Все пак хората се влюбват от хилядолетия, има натрупан опит и твърде малко оригиналност, макар да ти се струва, че ти и твоето гадже сте единствени и неповторими в любовта си. Та ако имате едни и същи цели в живота, шансът ви да останете заедно е по-голям. Ти си момиче и искаш да правиш кариера. Той обаче си представя, че да, нещо ще работиш, но основната ти грижа ще е да му създаваш комфорт за неговото собствено развитие. Явно нямате еднакви представи и мечти. Ще е трудно да останете заедно и взаимно да се подкрепяте, за да осъществите очакванията си от живота.

Не е обнадеждаващ признак за „завинаги заедно“, ако се обиждате, до-като се карате

Във всяка връзка има такива моменти от време на време, не може двамата винаги да сте на едно мнение. Много е важно обаче по какъв начин се карате и как се отнасяте един към друг. Двойка, която запазва уважение и добър тон при разправии, определено има шансове.

Конструктивният спор е друг положителен знак. Щом можете открито и честно да обсъждате всякакви въпроси, даже и да сте наясно, че възгледите ви се различават, значи не се преструвате и не се страхувате да бъдете себе си във връзката. Много е тежко човек да мълчи само и само да се харесва на партньора си. Все в един момент не издържа. Откровеността от самото начало е по-добър залог за трайни отношения.
Извинението в моменти на грешки е съществено. Щом можете да го направите спонтанно и с лекота, значи всеки цени достатъчно другия, за да си признае неправилна постъпки и да поиска прошка.

Най-силният сигнал, че може да имате дълго бъдеще заедно, е, ако сте преодолели трудни моменти

Те не са успели да ви разделят, а сте се разбирали и подкрепяли, значи можете и занапред да се справяте.

Приятелски съвет обаче – не го мисли много това колко дълго ще трае връзката. Щом обичаш и си щастлива, просто се наслаждавай, без да гледаш далеч напред. Точно в тийнейджърските години можеш да си позволиш такава любов

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар