Само за тинейджъри: Мразиш новото гадже на майка ти? Ето какво трябва да направиш!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Родителите ти са се разделили и нямаш надежда, че отново ще са заедно


Сигурна си, че не можеш да ги събереш и че не е това причината да не понасяш новия на майка си и новата на баща си. Ами тогава помисли защо не ги харесваш.

Има вероятност той или тя да не е свестен човек и да смяташ, че майка ти и баща ти няма да са щастливи с такива партньори. Но вероятността и двамата ти родители да са избрали някакви боклуци не е чак толкова голяма.

Та ако мразиш и онзи, с когото излиза майка ти, и онази, с която се среща баща ти, може би проблемът е у теб

Психолозите го обясняват със страха ти, че родителят ще пренебрегва теб, понеже има любовна връзка. Това е нормално притеснение, особено ако вашите са се разделили неотдавна. Ти още преживяваш стрес и ти е адски трудно да приемеш, че доскорошното ти семейство се превръща в някаква многоглава ламя, която сякаш поглъща родителите ти.

Ти ги ревнуваш от новите гаджета и трябва да се признае, че имаш известно право. Когато човек гради връзка, й посвещава част от енергията си. Майката и баща ти няма по-малко да те обичат, но да, ще отделят време и на партньора си.

Тук е моментът да спреш да мислиш егоистично. Нима искаш майка ти и баща ти завинаги да са сами? Достатъчно си голяма и знаеш, че няма да са щастливи. Как ще я кара например майка ти, когато ти вече няма да си с нея? Ще я обичаш, ще се стараеш да й отделяш време, но ще си имаш своя работа, свои приятели, свой партньор, свое семейство. По-спокойна ще се чувстваш, когато знаеш, че тя не е самотна.

Ако нямаш други възражения срещу гаджето на майка си или баща си, а само ревност те измъчва, пробвай да я озаптиш. Попитай всеки от родителите си колко сериозни са отношенията с новия му партньор. И ако са сериозни, опитай да харесаш този мъж и тази жена. Щом виждаш, че обичат родителя ти, нямаш никаква причина ти да ги мразиш. Дръж се възпитано и като искат да се сближат с теб, улесни ги. Напрегни се да ги опознаеш и провери какво ще се получи. Може пък да ги харесаш.

Новият на майка ти няма да замени татко ти

Новата на баща ти няма да замени майка ти. Но ако ги приемаш като партньори на родителите ти, а заради това близки и за теб хора, всички ще живеете много по-лесно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар