Вреди ли смяната на името или фамилията?

алкогард промоция

Фамилията, както и името носят в себе си закодирана информация

Как да се научим да я четем? Няма ли да навреди на човека смяната на името или фамилията?

ПЛАН ЗА РАЗВИТИЕ НА РОДА

Умението да се чете информацията, заложена в името, е цяла наука. Така например хората, чиито имена започват с буквата „А”, имат всички шансове да заявят за себе си и своите способности още в ранна възраст. А когато пораснат, Анитата и Александровците ще заемат навсякъде лидерски позиции.

Във вашето име има само едно „А” или то е на последно място? Значи ще трябва да изминете дълъг път, състоящ се от толкова етапи, колкото букви има в името ви.

Но ако в името е зашифрована съдбата, то във фамилията са скрити съдбата, задачите и планът на развитие на целия род. Човек, получил при раждането си определена фамилия, ще бъде принуден цял живот да хаби сили и енергия за изпълнението на родовата програма, зашифрована в нея.

ДВЕ ПРОГРАМИ

Всяка смяна на името и фамилията автоматично добавя преимущества или проблеми. Новото име и фамилия ни подчиняват на вибрациите на новите букви, на информацията и програмата, които се съдържат в тях. Новото име и фамилия могат да променят живота на човека към по-добро, но само ако той е трудолюбив и търпелив.

Отказвайки се от предишното име или фамилия, не можем напълно да се разделим с тяхната енергия

С нас остава техният фантом, който ще ни кара да живеем и да действаме така, както е предписано в тях. Човекът, сменил името и фамилията си, живее с две имена – със старото и с новото. При това той получава два пъти повече енергетична подкрепа и два пъти повече задачи. Ако е готов да изпълнява програмите на две имена едновременно, може да стане известен човек. Но ако е склонен към съзерцателен начин на живот и е мързелив, няма да изпълни програмата на имената. И двете само ще го потискат, добавяйки трудности и проблеми.

ЖЕНСКА УЧАСТ

Смяната на името е опасно начинание, тъй като е трудно да се живее по две програми едновременно. Може би отчасти трудностите на женската участ са свързани именно с това, че омъжвайки се, представителките на прекрасния пол обикновено сменят фамилията си. С новото име жената поема върху себе понякога непосилна за нея грижа по реализацията на родовата програма на мъжа. Тя сякаш се отказва от нещо свое заради това, да служи на интересите на съпруга си и на неговия род. Макар че моминската й фамилия е изчезнала от паспорта, тя още дълго ще фигурира в различни документи за образование например. При това много хора познават тази жена с предишната й фамилия и може би винаги ще я асоциират с нея.

Но дори ако всички, в това число и самата омъжена дама, забравят моминската фамилия, дори ако всички документи бъдат заменени, енергетичният фантом на първата фамилия няма да изчезне. Чрез гените и духовните връзки жената ще бъде принудена, макар и частично, да изпълни своята родова програма.

Вземайки фамилията на мъжа, жената му се подчинява

Тя се отказва от своите интереси, за да посвети живота си на съпруга и семейството. Добре е, ако да бъде съпруга, майка, домакиня, е основният интерес на жената. В този случай тя може да бъде напълно щастлива с промяната на фамилията. Но мнозина искат да се реализират и в друга дейност и за тях подчинението на мъжа във вид на отказ от моминската фамилия може да стане препятствие за творческа самореализация, за развитие в професионален план. Следователно дамите, мечтаещи за кариера, а не за ролята на домакини, трябва добре да помислят, преди да приемат фамилията на съпруга си.

Колкото пъти жената се омъжва и сменя фамилията си, толкова повече върху нея се възлагат различни родови програми, които ще я подчиняват. При това и собствената й родова програма може да се окаже доста сложна…

СМЯНА ИЛИ НЕ

Сменяйки фамилията, жената ще бъде щастлива само в един случай —ако семейното благополучие за нея е най-важно от всичко, ако е готова да се принесе в жертва на съпруга и децата.

Ако има лични амбиции, тщеславие, ако усеща, че е родена не само за създаването на семейство, но и за други велики дела, не бива да сменя фамилията си. Бремето на родовата програма на съпруга ще я потиска и ще й пречи да се реализира.

Ако жената има сили за реализация на две програми (своята и на мъжа си), тя ще се закали духовно и ще достигне големи висоти. Но, уви, най-често събитията се развиват по най-лошия сценарий. За съпротива на натиска отиват много сили, нерви, здраве и

Сменяйки фамилията на съпруга с моминската, ние освобождаваме енергия за творческа реализация и саморазвитие. По-лесно е да се отървем от фантома на фамилията на съпруга, отколкото от този на собствената си фамилия. Защото собствената фамилия е биологическата връзка с предците, която не можеш просто така да скъсаш, а с рода на мъжа връзката е много по-слаба.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар