Това бабешко коремче на Шарън Стоун ли е?!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Първичният инстинкт на Шарън Стоун се е позагубил!

Шарън Стоун е една от емблемите на Холивуд. Още от времето на „Първичен инстинкт”, което я изстреля във върховете на различни класации, превръщайки блондинката в една от най-желаните жени на планетата, че до днес дори тя се смяташе за неугасващ секссимвол.

Е, да, но не?! В интернет се появиха снимки на 54-годишната актриса от нейна почивка по калифорнийските плажове. Звездата, която изглежда зашеметяващо за годините си, е загубила обаче онова излъчване, което подкосяваше краката на мъжете.

Това Шарън ли е?! Това бебешко коремче на Шарън Стоун ли е?!, са сред най-честите коментари под снимките на кино легендата. Да, тя е! Годините не прощават на никого!

Самата актриса обаче явно не се притеснява от начина, по който изглежда. Притеснения не предизвиква и това, че фигурата й няма нищо общо с онази, по която въздишаше света преди време.

И нормално! Сигурно много жени биха желали да изглеждат като нея, когато станат на 54! И все пак – всеки следващи път, когато в някое списание с лъскави корици се появи Шарън Стоун – облечена по последна мода, със супер представително и зашеметяващо излъчване, всички ще си спомнят за онзи надиплен корем, които не казва, а направо крещи – остарява! Дори Шрън Стоун остарява!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар