Витамин Е ще направи лицето ви по-младо и свето: ето как!

промоции

Витамин Е е сред трите „най-красиви“ витамина заедно с А и С


Няма възрастови изменения, в предотвратяването на които той да не участва. Изравнява релефа на кожата, възстановява и обновява клетките, заглажда малките мимически бръчици, защитава лицето от негативните въздействия на околната среда. Витамин
Е е един от най-мощните антиоксиданти.

Затова си струва да го добавяте в домашните си маски по-често. Ако ги правите два пъти в седмицата, огледалото скоро ще ви покаже резултатите. Най-удобно е да сипете ампула, таблетките трябва да счукате много добре.

Витамин Е в комбинация с глицерин отлично овлажнява кожата и заличава признаците за стареене. 1 с.л. глицерин смесете с 2 с.л. студена филтрирана вода. Разбъркайте и сипете ампула витамин Е. Нанесете с леки масажиращи движения на лицето, без областта около очите. Измийте с хладка вода след 15-20 минути.

При акне и чувствителна кожа, склонна към възпаления, смесете 1 ч.л. вода със същото количество димексит (противовъзпалителен разтвор, продава се в аптеката). Добавете по една ампула витамини А и Е, по 1 с.л. бяла глина и сметана със среден процент на масленост.

Разбъркайте много добре и намажете лицето с дебел слой. Покрийте с марля. След 20 минути изтрийте с тампон, напоен с вода. След това наплискайте лицето с вода.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар