Как да накараме всеки мъж да се влюби в нас?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За да накарате всеки мъж да се влюби във вас ще ви помогнат методите на невролингвистичното програмиране


Те са подходящи и за мъжете, които желаят да накарат сърцето на обекта на страстта им да затупти в ритъма на любовта.

Съществуват различни манипулации, които можете да използвате за постигането на целта.

КАК ДА МАНИПУЛИРАТЕ

На началния етап на всички отношения се използват различни манипулации. Нали не разкривате душата си на длан пред първия срещнат! Тук е вероятен рискът от игнориране и известна загуба на интерес от страна на партньора. При това няма значение дали става дума за мъж, или за жена.

В романтичните отношения винаги е интересно да завоюваш недостъпния обект. Затова при среща стимулирайте обекта на страстта си да говори за себе си.

80% от вашия диалог трябва да бъде посветен на неговата персона. Проявете искрена заинтересованост. Разпитвайте го за детските му години, за успехите, за различни събития в живота му. При това бъдете щедри на похвали. Хвалете без умора! Допитвайте се също за съвет или препоръка. Покажете, че за вас е много ценно неговото мнение. „Толкова си умен!”, „Колко си силен!” и т.н.

НЕ ДОПУСКАЙТЕ СЕКС НА ПЪРВА СРЕЩА

Постарайте се да отложите това събитие. Не бива да се представяте за прекалено лесно достъпен обект – това ще
охлади желанието.

ПРИ СРЕЩА РАЗШИРЯВАЙТЕ ЗЕНИЦИТЕ СИ

Това настъпва при възбуда. За целта е достатъчно да си представите интимна сцена, откровена разголена картинка и т.н. А когато тялото е сексуално възбудено, зениците се разширяват инстинктивно и вие транслирате специални телесни аромати. Обикновено на такива сигнали се реагира подсъзнателно и обектът лесно попада в капана на вашия дълбок, бездънен
поглед.

Важен манипупативен метод е

ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СОБСТВЕНАТА ВИ ПОПУЛЯРНОСТ СРЕД ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ

Не е зле често да ви се обаждат по телефона, да ви изпращат съобщения, да ви подаряват букети цветя. Снимайте се с други хора.

Но не прекалявайте: „Това е само колега от службата и нищо повече”. Не давайте повод да си помислят, че сте „лошо момиче”.

ДЕМОНСТРИРАЙТЕ ИЗВЕСТНА НЕКОНТРОЛИРУЕМОСТ

Не е лесно да ви удържат. Например проваляте среща (но по уважителна причина): „Не дойдох, защото ми се развали колата.”

Звънят ви по телефона, но вие не отговаряте или едва на третия път. Не отговаряте на съобщенията. В това има известно желание да подразните обекта. „Крачка напред, крачка назад” – това се отнася и за моментите на близост. Целувка и веднага отдръпване.

АДРЕНАЛИНОВАТА СРЕЩА

Същността й се състои в това, че вие например отивате в кафене, черпите се, а след това бягате, без да платите. Или си вземате дрънкулка от магазина и отново бягате. Тук могат да бъдат отнесени и посещенията на различни атракциони. Това се нарича адреналинова среща – когато сърцата ви учестено бият в унисон.

Гледайте отново филмите „9 седмици и половина”, „Ромео и Жулиета” и се въоръжете с моменти като тези, за които стана дума. Това е класика в жанра, само че мнозина са забравили за това.

ПОДДЪРЖАЙТЕ ДЕФИЦИТ В ОТНОШЕНИЯТА

Това е още един важен момент. Трябва да се влагате недостатъчно в отношенията, да сте в дефицит. Разделяйки се, оставяйте партньора леко „гладен”. Не се заседавайте, не насищайте мъжа със себе си прекалено. Но и не си играйте с него. Днес са много популярни интимните снимки в отношенията – те възбуждат и тонизират.

ТАТКО (БАТКО, ЧИЧО) НЕ ОДОБРЯВАТ ВРЪЗКАТА НИ

С други думи, някакъв значим за вас човек е против да сте заедно.

ФИНАНСОВАТА МАНИПУЛАТИВНА СЪСТАВКА

Вие далеч не сте неосигурена материално. Ако това не е така, измислете си го. Тайната е, че всички си падат по парите. И този момент ще ви направи още по-привлекателни. А когато измамата се разкрие, вече ще е късно (както казва героинята от „Москва не вярва на сълзи”).

НЕКА РАЗКАЖЕ ЗА НАЙ-ЯРКОТО СИ СЕКСУАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

В момента на разказа можете да поставите ръка на рамото му (коляното) и леко да го погалите. Така се създава своеобразна психологическа котва. И следващия път същият жест от ваша страна в съзнанието му ще изплува приятен асоциативен ред със сексуални интонации.

Важно! Въпросът „Как да накарам някого да се влюби в мен?” е строго индивидуален. Има определени ограничения и страхове на партньора, с които можете да се сблъскате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар