Ето какво никога не бива да казвате на гаджето си!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има думи, които изпускаш неволно, а гаджето ти се нацупва или се скарвате


На първо място в списъка са всякакви напомняния за бивши гаджета. Никога не сравнявай любимия с тези от миналото. Няма значение, че сравнението е в полза на сегашното ти гадже. Самият факт, че го правиш, означава, че продължаваш да се сещаш за бившия. Всеки ще се подразни, съгласи се. Включително и ти, ако той те сравни с предишната си тръпка.

Като ще казваш, че някой е готин, нека да е от твоя пол. Гаджето ти ще се подразни

Ще си помисли, че намираш друг за по-красив, забавен, умен. Все още има хора, несигурни и в собствените си достойнства, и в здравината на връзките си, за да слушат спокойно гаджето им да хвали някой друг от техния пол. Този друг веднага се приема за потенциален съперник.

Освен това ако гаджето ти зададе подвеждащ въпрос какво мислиш за красавеца, който минава покрай вас, не навлизай в подробности, а елегантно се измъкни: „Да, изглежда добре, но предпочитам теб“.

Казвай това дори за приятелка на приятелката ти или за приятел на приятеля ти. Може да са неразделни още от детската ясла, но твоите оценки нищо чудно да предизвикат съвсем ненужна ревност. Твоето гадже трябва да знае, че приемаш най-добрия му приятел, защото е негов, а не защото е много готина сам по себе си.

„Хайде да се видим в 7 часа, че после имам друга среща“ е изключително вкисващо гаджето ти признание

Значи предпочиташ да прекараш не повече време с него, а с някой друг?! Извинение имаш само ако срещата е с родител или с учител по математика. Но това веднага трябва да го заявиш. Ако ще се виждаш с приятел, направи си срещи в различни дни. Само ако много, много се налага – примерно с мъжка компания ще гледате мач или да идеш при Мари, която плаче, защото се е разделила с Боби, си позволявай да оставиш собственото си гадже.

Абсолютно забранено е изречеш „Не яж толкова много“. И момче ще се разсърди – защо му правиш забележки? А подобно изказване, отправено към момиче, може направо да сложи край на връзката ви. Защото намекваш, че е дебела и й е време за диета. А пък ти си мислеше, че й казваш да спре с любимата си торта, понеже ще й прилошее от преяждане.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар