Майсторски грим крие дефекти по лицето

промоции

С грим може да коригирате например формата на очите


Ще направите по-големи малките очи със сенки в светли тонове, ако ги нанесете по целия клепач от линията на миглите до веждите. На сгъвката на горния клепач сложете сенки със среден тон. Приблизително от средата на клепача направете стрелка към външния ъгъл на окото, като минавате с молива по самата линия на миглите. Изсветлете още под веждите. Коригирайте формата им – колкото са по-тънки и изящни, толкова
по-открит ще е погледът.

Ако очите ви са прекалено приближени, използвайте светли сенки от вътрешния ъгъл до средата на клепача. Там сложете среден тон и го разнесете до външния ъгъл на окото. Още малко изсветлете вътрешния и сложете спирала. Долните мигли е препоръчително да мажете само до външния ъгъл на окото.

В обратния случай – при раздалечени очи, най-напред нанесете средни на цвят сенки като база на целия клепач до веждите. След това оцветете вътрешния ъгъл на горния и долния клепач с по-тъмни сенки. Леко ги туширайте в посока външната част на очите, следвайки линията на ресниците. Сложете спирала, като сте особено старателни в централната част.

Като база за дълбоки очи използвайте сенки със съвсем леки оттенъци

Средните тонове сложете по линията на сгъвката на горния клепач. Направете акцент на вътрешния ъгъл на окото. Не се препоръчва очна линия, сложете само спирала.

При кръгли очи нанесете светли сенки на клепача от миглите до веждите. Сгъвката оцветете в тъмни тонове, също така и по линията на горните ресниците. Сложете спирала, акцентирайте върху външната част на очите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар