Как да говорите с мъжа за пари

промоции

Много жени смятат, че да искат пари от мъжа си е унизително. „Поискай и ще ти се даде!“, казват някои. „Е, или ще му намекна…“, лукаво се усмихват други

Разговорът с мъж за пари: унижение или хазарт?

Единственият трик е, че мъжете не разбират намеци. На тях трябва да им се говори ясно и конкретно. И ако „намеквате“, че имате някакви финансови затруднения и би било чудесно, ако някой ви помогне, не се изненадвайте, че мъжът ви не реагира. Не сте казали, че чакате помощ от него.

Жените често се оплакват: „Толкова искам той да ми купи нови ботуши. Намекнах и т.н. Казах, че никога досега не съм виждала такива готини ботуши. Че наистина ги харесвах. Колко чудесно би било, ако имах тези ботуши. Но той не разбира!”

Много ясно, че не разбира. Защото мъжът чува, че сте харесали някакви абстрактни ботуши и имате желание да си ги купите. Ако не говорите за желанието си той да ви купи тези ботуши, мъжът дори няма да се напряга и да търси подтекст във вашите намеци.

Мъжете трудно четат между редовете. На тях трябва да им се казва направо. Ето защо, ако искате мъжът да ви купи ботуши, просто кажете, че искате той да ви купи ботуши, или каквото и да е там.

Отрицателното отношение към формулировката „искай пари от мъж“ е свързано с голям брой стереотипи, с които главите ни са запушени.

„Все пак имам някакво самоуважение!“, „Мога да направя всичко сама!“, „Да искам е лошо..“

Хиляди стереотипи, които буквално са натъпкани в нас още от детството.

Мъжете нямат нищо общо с тези стереотипи.

В някаква степен ние просто прехвърляме своите стереотипни убеждения на мъжете и се ограничаваме в отношенията.

Всички се страхуваме от нещо, защото зад раменете ни има много опит, включително и неуспешен.

Някой някога ни е обидил, отказал или наранил. И оттогава се опитваме да се защитим. Най-лесният начин да не получите негативни преживявания е да не правите това, което опитът провокира.

Например, ако близките постоянно отказват да ви помогнат, е малко вероятно в бъдеще да искате да помолите другите за помощ. Ще се страхувате да ви откажат отново.

Същият принцип работи в триъгълника „жена-мъж-пари”. Не искате да питате, за да не получите например отказ.

Ако вашият мъж не е алчен и скучен, готов е да харчи пари за вас, тогава защо просто не го оставите да го направи?

Ако мъжът изпитва нужда да харчи пари за жена, той ще намери начин да изпълни това желание. И ако не искате да вземете пари от него, тогава ще има друга жена, която лесно може да приеме пари, подаръци и други любезни знаци от мъжа ви. И съвсем не е задължително да е негова любовница. Може да му е просто приятел. А парите, които един мъж би могъл да похарчи за вас, ще бъдат похарчени за нея.

Ето защо е важно да се научите да говорите с мъжа за пари и да се научите да искате компетентно.

Факт е, че самата фраза „искайте пари от мъж“ не означава унижения или обиди към достойнството, а игра!

Когато искате да говорите с мъжа за пари, приемете това като игра

Игра, в която вашата задача е да накарате мъжа да почувства своята важност и да изпита нужда да ви даде!

При мъжа се задейства основният инстинкт – инстинктът на ловеца. И тогава той тръгва на лов. Преведено на съвременен език, мъжът започва да се чувства полезен, че някой има нужда от него. Какво по-хубаво да се възползвате от този му инстинкт?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар