2 начина да избелите чорапите и ризите, така че да бъдат като нови!

Белите дрехи изискват специални грижи: най-малките замърсявания и петна веднага стават видими


И с времето белите дрехи губят своята белота. Как да избелите белите тениски, ризи и чорапи? Ето два ефективни начина.

Белият цвят в дрехите символизира не само аристократизъм, но и спретнатост, точност. Разбира се, че всеки харесва белите дрехи, особено когато са чисти! Белите неща не са лесни за поддържане. Те изискват много време и внимание. Освен това, в резултат на различни случки, тези неща губят първоначалната си белота, която трудно се връща. Но не се отчайвайте: има два начина да удължите времето на работа на любимите си бели дрехи.

2 ефективни техники за избелване

Вариант номер 1

Изсипете сода за хляб в 250 мл топла вода. Пригответе вид течна каша. Накиснете замърсените бели неща в тази смес и оставете в леген за през нощта. Сутринта се изперете както обикновено.

Ако има силно упорити жълтеникави петна – добавете натриев хлорид към разтвора и го доведете до кипене. Оставете да се охлади малко и накиснете белите неща в него.

Вариант номер 2

Разтворете 5 таблетки аспирин във водата и накиснете замърсените дрехи за 15 минути. След това изперете както обикновено.

Можете също така да добавите аспирин към обикновен прах за пране в отделението на пералнята преди пране. Ако белите дрехи са избледнели, не бързайте да се отказвате.

Какво още може да се направи? Сварете белите неща във вода с лимонов сок (или лимонена киселина, разтворена във водата) и оставете за 15-20 минути. След това изперете по обичайния начин.

Сушенето на белите дрехи се препоръчва да става на силно слънце.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар