Съпругът ми призна, че има срамна болест!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Изневерил ми само веднъж и иска прошка, трябва обаче да се лекува с месеци

След като дълго време със съпруга ми не бяхме правили любов, поставих въпроса ребром, тъй като усещах, че нещо не е наред, за да охладнее изведнъж така странно и без причина.

Ние сме набори – по на 40 години сме и сме семейство от 11 години, така че за някаква кой знае каква страст не може да става дума. Половият ни живот обаче беше напълно задоволителен и сравнително редовен – поне два-три пъти в месеца. Но изведнъж той престана напълно да желае каквото и да е било, а на въпросите ми отговаряше уклончиво – че бил уморен, нямал настроение и такива оправдания.

Една нощ го притиснах малко да ми обясни на какво се дължи това рязко охлаждане на желанията му. И тогава той си призна, че преди два месеца ми изневерил – както се кълне – за пръв път – с някаква колежка. Били пияни и така нататък, знам че това са оправдания.

Тя обаче му лепнала лоша болест, чието име не искам да споменавам. Лошото е, че тази болест се лекува в продължение на месеци, дори година, година и нещо, и може да рецидивира дори и без повече полови контакти със заразен.

Той се кълне, че никога не би го направил пак и моли за прошка. Аз обаче не знам… Не ми е до секса, разбира се, можа да изчакам колкото е необходимо, но се чувствам излъгана. Но от друга страна имаме и дете…

З.С., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар