Най-разпространените женски митове за мъжете – оборени и развенчани

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Как ни се иска понякога да се вмъкнем в мъжката душа и да разберем какво искат от нас?


Нека развенчаем най-разпространените женски митове за мъжете.

Мит 1. За създаване на семейство мъжете търсят сериозна, надеждна и отговорна жена, скромна и умееща да се контролира.

Всъщност мъжете жадуват за жива, естествена и разкрепостена жена, искрена и истинска! А маската на сериозността е скучна. Тя прави жената да изглежда „кисела“ – това плаши мъжа и той си мисли: „Тя през цялото време ще ме възпитава и ще ми чете „конско“. „Само не даскалка!“, молят се мъжете.

На жените дори им се налага да крият професията да, ако преподават в училище или в университет. Не трябва да криете емоциите да. Старайте се да изглеждате достойно. Плахостта и стеснителността също не привличат мъжете. Ако жената не обича сама себе си, може би действително не си струва да се занимават с нея…

Мит 2. Мъжете обичат „кучки“.

Изобилието на литература по „кучкология“ затвърждава този мит. В понятието на мнозина това е капризна, скандална егоистка, която плюе на мъжете. Тя е желан трофей само за 7 – 10% от мъжете. Но когато вече е завоювана, инстинктът на мъжа ловец угасва и той може да хукне да преследва нова плячка. „Кучкологията“ е нужна на жените единствено за повишаването на собствената им самооценка.

Мит 3. Мъжете обичат загадъчните жени

Във всичко е нужна мярка. 90 – 95% от мъжете никога няма да оценят прекаденото ви увлечение по магия, астрология, карти Таро, хиромантия и т.н. Това си е чисто женска сфера. Господата смятат, че такива жени „не са с всичкия да“ и са „леко лудачки“. Прекалено оригиналното облекло и грим също не предизвикват възторг у потенциалния годеник. А прекалено непредсказуемото поведение
направо го плаши. Ако претендирате за ролята на обичана жена, трябва да сте разбираема за партньора си поне на 80%.

Мит 4. Ако имам множество увлечения,интереси, хобита и постоянно се развивам, то аз ще съм безумно интересна на мъжете.

Като в онзи виц – „Занимавам се с йога, дайвинг, имам три висши образования, свиря на три инструмента… накратко – не съм омъжена“. След като пообщува с такава жена, мъжът ще реши, че тя няма нужда от мъж. В графика й просто няма да се намери място за него. Енергията й няма да стигне за отношенията им. Тя живее за себе си. При това дълбоко в душата си господинът ще се пита – ами ако (о, ужас!) ще трябва и аз да правя всичко това?!

Мит 5. Колкото повече мъжът се бори за моята благосклонност, толкова повече ще ме цени. Трябва да съм недостъпна

Можете да си позволите подобни капризи, ако сте съвсем млада девойка. Младежите бликат от тестостерон и желание да обичат. Те наистина са способни дълго да ви ухажват. Но ако обектът на вашия интерес е мъж над 30 години, имайте предвид, че той вече не е идеалист и
не разполага с толкова сили и време. И най-вероятно ще предпочете жена, която ще му импонира, а не такава, която вечно ще бяга от него. А ако пък господинът е над 40 и повече години, той може да мечтае вие да го „завоювате“. Мъжете на средна възраст оценяват положително първата крачка на жената.

Мит 6. Мъжете предпочитат за семейство мъдра, икономична и разбираща връстница, а с младите „върти опашки“ само се забавляват.

Мъжете над 40 обичат младите жени не толкова заради младото им тяло, колкото за гъвкавостта в характера им, за „младата“ им енергетика. За-щото, ако жената на е 25 – 35 години, тя все още е готова да се нагажда към своя избраник, и има шанс от нея да бъде „моделирана“идеалната съпруга. А след 35 – 40 години дамата придобива известна скованост и твърдост – „Аз съм такава, каквато съм, и нямам намерение да се променям заради мъж!“.

Затова изводът, скъпи дами, е следният: бъдете гъвкави, чувствителни, нежни и позитивни. Учете се да се радвате на живота и на всяка възраст ще уловите своето щастие!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар