Ева Лонгория разкри как успява да е винаги слаба!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ева Лонгория признава, че е слаба, защото не яде сладко!

Ева Лонгория, чието име нашумя у нас покрай участието й в сериала „Отчаяни съпруги”, разказа, че успява да поддържа линията си с много лишения и усилия, най-голямото от които е тоталният отказ от сладкиши, пише електронното издание hotnews.bg.

Ева, за извивките на която си мечтае не една съпруга, пък била тя и не чак толкова отчаяна, споделя в последното ис интервю, че през предходните два месеца не е вкусвала любимите си храни – шоколад, банани и грозде. Все неща, които адски много обича, но които се отразяват върху фигурата й от раз.

Секси Ева Лонгория!

Да не говорим за сладолед и други изкушения, които са още по-пагубни за тялото й и които актрисата не е вкусвала от много повече от два месеца.

Цената за това да изглежда добре е висока, споделя красавицата с огнена кръв и допълва обаче, че за себе си е взела решението, че си заслужава.

Лишавайки се от тези наслади, тя е постигнала друга – да смее да застане пред фотообективите на папараците без да се притеснява как изглежда във всеки един момент.

А, да! Да не забравяме и тренировките, на които отделя сериозно време, внимание, усилия и финанси. Е, малко от нас могат да си позволят всичко това, нали?! Пък и малко ще вземат решението, че си струва!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар