Твоето СЕКС CV

Обичаш орален секс?

Ако обичаш да го правиш, на работа си енергична и обичаш да поемаш инициативата, но само ако ти определяш правилата. Не си фен на екипната работа, защото искаш личните ти заслуги да се виждат ясно. Ако предпочиташ да ти го правят, нямаш изгаряща амбиция да си началник и да се разпореждаш с много хора. Предпочиташ да изпълняваш това, което се иска от теб.

Харесваш кучешката поза?

В службата се впечатляваш от авторитети, стремиш се към престиж и добри пари и би могла да направиш някои компромиси с идеалите си, ако това ще ти донесе желания статут. Стремиш се да прикриваш грешките си и да бъдеш в подчертано добри отношения с важните хора в офиса.

Падаш си по секса с екстри?

Ако ти харесва да „украсяваш“ изживяването с еротично бельо, шоколадов сос, превръзка на очите и прочее, вероятно работиш нещо, което не ти създава много възможности за експерименти и разнообразие. За сметка на това никога не позволяваш на скуката да те победи, не претупваш работата си и колегите ти те приемат като„душата на екипа“.

Обожаваш да дразниш и да влудяваш?

Отлагането на удоволствието и чувствените игри, от които партньорът ти настръхва, са твоята стихия, защото по природа обичаш да властваш. Контролът над всяка ситуация е много важен за теб, затова на работа вероятно си по-скоро хладна и делова, добре организирана и винаги няколко хода по-напред от останалите.

 

Какво става като бързам за работа!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар