Как да пазаруватe по интелигентен начин

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

От време на време, всички ние се оказваме жертви на модата и затова ние трябва да започнем да се учим как да пазаруват по интелигентен начин. Вие знаете много добре как пазаруването може да излезе извън контрол, а по-късно, когато осъзнаем какво сме купили също осъзнаваме, че нямаме нищо подходящо, с което да носим новата дреха … или просто се оказва, че тази дреха никога не бива носена! За това следвайте тези стъпки за интелигентно пазаруване.

1. Каквото и да решите да закупите, опитайте се да го комбинирате с нещо друго, което имате в гардероба си.
2. Не купувайте прекалено много дрехи, които са с подобен цвят … никой няма да забележи 10 различни черни тениски.
3. Опитайте се да си поставите граница и се придържайте към нея.
4. Смятате ли, че наистина се нужда от това? Вероятно не! Просто защото това е в разпродажба, не означава, че непременно трябва да го купите.
5. Не купувайте нищо, което никога няма да облечете … очевидно. Ако нямате правилното място или време за да носите тази сладка лятна рокля, просто не си я купивайте, поне за момента. Изчакайте даденото събитие.
6. Не на последно място, просто бъдете много добре осъзнати в това, което купуват и колко често го правите, защото модата се променя толкова бързо, така че трябва да си помислите за елементи, които могат да бъдат многофункционални и да удържат всички модни промени.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар