Още за най-скъпите модни марки

Част 1

  1. Versace

versaceИталианска марка, която издава нови колекции толкова бързо, че не дава възможност на конкурентите си да наваксат изоставането. Тя се харесва от най-популярните знаменитости и една от най-търсените марки за сезонно облекло. Всяка знаменитост има нещо на Versace със сигурност в гардероба си.

  1. Armani

Армани е една марка, която има решение за всичките ви нужди, ако можете да си я позволите, разбира се! Имат невероятни колекции за всеки сезон и магазини по целия свят. Тяхната гама от парфюми също е голям  хит, а дрехите им са с голямо разнообразие и качество.

  1. Dolce & Gabbana

Повечето от колекциите на тази марка са доста модерни и игриви, което ги прави хит сред по-младото поколение. От D & G са известни с производството на висококачествени дрехи, които имат уникален стил.

  1. Valentino

Valentino е една от най-предпочитаните марки от богатите жени за вечерни рокли и други видове официални рокли, благодарение на своите невероятни дизайнерски попадения. Марката е известна с това, че предлага изящни и зашеметяващи тоалети и, разбира се, те ги предлагат на цена, съответстваща на вниманието, което ще получите, когато ги носите!

  1. Marc Jacobs / Louis Vuitton

Няма да е пълен списъкът на луксозните марки без споменаването на Louis Vuitton. Логото LV,  вградено в кожени чанти е много вълнуващо както за жените, така и за мъжете. Тази марка има и доста впечатляваща модната линия, която преминава под името на криейтив директора им Марк Джейкъбс.

  1. Fendi

Karl Lagerfeld, един от най-популярните имена в модната индустрия е творчески директор на тази италианска марка, която е основана през 1925 г. Тя веднага се е превърнала в една от най-популярните марки, които правят качествени кожени изделия, а след това разширява дейността си в областта на облеклото, слънчевите очила, парфюмите, часовниците и много други.

  1. Yves Saint Laurent

Френският дизайнер, който работи като творчески директор на Dior за дълго време, стартира своя собствена марка, Yves Saint Laurent. Той показа, че знае точно какво означава стил и елегантност. Марката разполага с едни от най-уникалните дизайнерски колекции, които модната индустрия е виждала и днес тя е една от най-търсените марки от знаменитостите на червения килим.

Всички тези марки са доста скъпи и не са подредени специално. Има и доста други марки като Michael Kors, Hermes, Виктория Сикрет и т.н., които са известни и са търсени от богатите и елита. Но тези  имена са най-често срещаните в модната индустрия от десетилетия.

 

Тези дрехи и обувки вече не са на мода!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар