Козметични трикове за непланирани нощувки

Прекарала си невероятна вечер с гаджето си, но не cи планирала тя да продължи с преспиване в дома му… и сега той иска да си направите закуска. Страхотно, като изключим факта, че козметичната ти чантичка е вкъщи.

Ето как да се разкрасиш бързо с ограничения ресурс на приятеля си.

● Направи си сама импровизирана четка за зъби: увий кухненска хартия около показалеца си, намок­ри го и сложи паста за зъби.

● Използвай леко намокрена клечка за уши, 3а да изчистиш очите си от размазаната спирала или молив, като запазиш цвета от горната линия на миглите си.

● Приготви си импровизирана скраб за лице, като използваш пакетче захар и вода.

● За да направиш кожата на лицето си по-мека, сложи малко от балсама му за устни на бузките си. Може да сложиш малко и на показалеца си, за да пригладиш разрошените си вежди.

Най-доброто време да се поглезиш

Университетът Корнел използвал постовете на хората в Twitter, за да картотекира промените в настроението: като цяло сме най-щастливи преди обед, след това се вкисваме около 15 ч. Тази неделя, ако възнамеряваш да ходиш на маникюр или да си купиш десерт от новата сладкарница в града, го планувай за средата на деня, за да неутрализираш негативните емоции.

Подобаваща подготовка

Напоследък в сайтовете 3а гру­пово пазаруване фризьорските салони предлагат изключително изгодни оферти за прически (не говорим за стандартното подстригване и боядисване, а 3а пакет „измиване, терапия за коса и прическа“). Кажи на най- добрата си приятелка, купете си ваучери и отидете заедно. Напра­ви си прическа, която не само ще издържи на петъчното ти размазване, но ще остане и няколко дни след това.

  •  Cosmopolitan

 

 

Спешно! Ето как се постига свеж вид след страстна нощ!

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар