Хилари Клинтън: Външният вид е губене на време!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Хилари Клинтън заявява, че вече не се интересува от това как изглежда!

Държавният секретар на Щатите Хилари Клинтън е една от първите дами в политиката, която си позволява да заяви на висок глас, че за нея самата грижите за външния вид не са нищо повече от губене на време, пише електронното издание rozali.com.

Според думите на държавния секретар, тя самата вече е навлязла в онзи етап от живота, в който старанието да изглеждаш добре, да си в красив костюм и с нова прическа е загубило своето очарование, поради което до един коментарите относно външността й вече не я интересуват.

От изданието допълват, че това, а и ред други изказвания на госпожа Клинтън в тази посока са продиктувани от действие на медиите в САЩ – публикуване на снимка, на която тя е без грим и с очила с доста дебели рамки.

Облекчение, коментира държавният секретар, е чувството, което главно я ръководи при достигането до този етап от живота й, защото до този момент – и като водещ дипломат, и като първа дама – тя е трябвало да се съобразява с това, че всички са вперили поглед към нея и че трябва да отговори на очакванията им да изглежда добре.

Не се вълнувам от външния си вид, е лаконичният коментар, който дава Хилари Клинтън и затваря страницата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар