Кейт и Пипа Мидълтън: Визия в зелено и разходка с кралицата

промоции

Прекрасните сестри Мидълтън доказаха отново защо техния модел стил царува.

Имаме някои добри новини и някои не толкова добри новини за феновете на стилните сестри Мидълтън. Добрата новина е, … Катрин, херцогинята на Кеймбридж най-накрая спря да се крие, че изглежда страхотно, както винаги. И не толкова добрата новина … На сестрите са били направени общо само три снимки, да, снимани са само три пъти тази седмица. Ние не сме сигурни дали това е защото сестрите са се усъвършенствали в избягването на папараците или защото фотографите не са се постарали достатъчно. Така или иначе ние искаме повече от Мидълтън! Тъй като никой не се справя с модата така както сестрите Кейт и Пипа Мидълтън!

 

Кейт Мидълтън (добре, добре, херцогинята) най-накрая се появи отново в петък, 22 юли. Ние бяхме сериозно разстроени, защото не бяхме виждали Кейт от както тя предприе пътуването си. След като отново видяхме разкошния й вид всичко бе простено. Кейт придружаваше кралица Елизабет II, докато те разглеждаха новата изложба в Бъкингамския дворец, включително, тази в която сватбената рокля и торта на Кейт (надяваме се, тортата да не е истинската…) са изложени. Херцогинята беше олицетворение на изяществото в бледо розово рокля с ¾ дължина, която тя е комбинирала с обувки в същия цвят.

Говори се, че кралицата пуснала няколко шеги за сметка на херцогинята! Ние съжаляваме, че не сме били муха на стената за да чием.

Междувременно докато Кейт се шегува с кралицата, Пипа Мидълтън бе забелязана да израсходва калории. По-младата Мидълтън облечена в черно екипче на Nike за тренировка и козирка на Bulgari се радваше на своята рутинна, сутрешна тренировка. Тренировъчните панталонки на Пипа са ужасно стегнати, но все пак ако дупето ви изглежда като нейното и вие ще искате да го покажете.

Пипа се появи отново по-късно, изпълнявайки поръчки в рокля с зелени и сини кръгове, чанта на Bulgari Leoni за $ 1800 и чифт черни обувки. Красивата британка изглеждаше елегантна и изискана в зелено, което след Кралския сватбен прием ние знаем, че е нейният цвят.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар