Поглези се!

Сложи са розовите очила!

Сериозно – розовият цвят доказано разведрява настроението, затова се запаси с неща за гледане в бонбонен нюанс. Защо не опиташ сладък розов лак при следващия си маникюр? Всеки път, като погледнеш към ръцете си, ще се усмихваш!

Увеличи физическия контакт!

Човешкото тяло е създадено с нуждата да бъде докосвано. Неслучайно всички книги за млади майки те насърчават да гушкаш бебето си често. Прегръдката стимулира синтеза на окситоцин – един от хормоните на щастието, затова, ако се чувстваш кисела, метни се на врата на гаджето (или на мама, защо пък не?) и след няколко минути умилкване ще се почувстваш по-добре! Знай обаче, че най-ощастливяващо действа масажът на стъпалата.

Помириши щастието!

Цитрусовите аромати са стародавна и уважавана терапия в борбата с депресивните насторения. Свежи и енергизиращи тоалетни води (например Clinique Happy) ще ти помогнат да започнеш деня с бодра и с настроение. Ако цитрусовата козметика не е в твоя стил, купи си етерично масло от лимон, портокал или мандарина и отвреме навреме помирисвай напоена с него кърпичка – ретро, романтично и ефективно!

 

Усмихни се пак!

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар