Връзката или бракът ви са в застой? Това са 4 признаци, че…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Най-често, ако има чести несъгласия с партньора, общият ви живот е обречен на провал. Разбира се, двойките често се сблъскват с проблеми и конфликти, и именно тези различия могат да бъдат капката, която прелива чашата.

Това са тези 4 знака, че трябва да помислите за бъдещето на връзката си:

Критикува вас, а не вашите действия

Това е неконструктивна критика от страна на партньора. В този случай, той е ядосан на характера ти и личността. Всичко това може да се сведе до фрази „ти никога …“, „защо си …“, „ти винаги …“ и т.н. Освен това, ако нещо не следва плана, виновникът за проблемите не са обстоятелствата, в които се намирате, а само вие.

Атаката е най-добрата защита

Вашият партньор постоянно ли е нещастен и критичен към вас? В този случай той се опитва да оправдае действията си или да отговаря на критиката с критика. В резултат на това има безкрайни обвинения между партньорите.

Презрение

Уважението е в основата на всички добри взаимоотношения, независимо дали става въпрос за брак или връзка. Неуважението и презрението са убийци на брака. Ако вашият партньор ви се присмива публично или ви обижда със сарказъм, тогава трябва сериозно да помислите за тази ситуация.

Бягство от конфликт

Ако партньорът ви се оттегли и не иска да говори, най-доброто решение е да му се даде време да помисли на спокойствие. Това не означава, че партньорът не иска да говори с вас – просто някои хора трябва да бъдат сами, за да разберат какво се случва.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар