Майка ми доведе четвърти „баща“ за три години!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ


Това е суперизнервящо

Аз съм на 17 години и от една седмица живея с четвърти „баща“ само за последните три години.

Разбира се, не ми е баща – с истинския ми баща се разделиха, когато бях на 12. Просто оттогава не е спряла да търси голямата любов.

Винаги, когато се нанесе някой мъж в къщата, решава, че той е голямата й любов и в началото всичко е прекрасно, но за съжаление това никога не трае повече от година.

Аз не съм някаква злобна тинейджърка, искам майка ми да е щастлива, знам, че до няколко години ще имам свой живот и не й пожелавам да е самотна.

Винаги съм приемала приятелите й, с всички тях ставахме приятели, а и честно казано до този момент вичките са се държали добре с мен.

Не мога да се оплача и от нея като майка – винаги се е грижела добре за мен, никога нищо не ми е липсвало. Дори донякъде е и по-добре, защото, когато тя няма възможност да ми вземе нещо, ми го купува истинския ми баща, с когото се виждаме постоянно.

Лошото е, че тъкмо свикна с поредния й приятел, и той се изнася и, въпреки че ми е майка, трябва да призная, че винаги е по нейна вина. Не ми се иска да го казвам, но съм сигурна, че същото ще стане и с този мъж сега. Да вземе да реши кой е голямата й любов, че не се издържа, а и годинките й не намаляват.

В.Д., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар