Как да се държиш с роднините на гаджето?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Гаджето ти е на гости при роднини в друг град или село и ти ще ходиш да се видите


Чудиш се добре ли е да се представиш на хората, при които е, или ще е по-малко главоболно да се срещате нелегално.

Ами зависи. Ако нейните/неговите родителите не знаят, ще им стане доста неприятно да научат от други хора, че Мартин или Мартина си има гадже. Но
щом си вече обявен/а пред мама и тате, няма проблем. Значително по-лесно ще е да не се криете, а и по-до- бре ще си прекарате.

Щом гаджето ти иска да те представи на близките си, не се дърпай. Не е началото на 20 век, никой няма да си помисли, че си отишъл/а на сгляда. Даже да си момиче, си е съвсем в реда на нещата да идеш на екскурзия до друго населено място и да се видиш с приятеля си.

Внимавай обаче как се държиш

Не само баба и дядо, но и далеч по-млади роднини няма да се чувстват комфортно, ако с гаджето демонстрирате прекалени нежности и интимности пред тях. По принцип това са неща, които се правят насаме или пред приятели. Пред по-възрастни не изглеждат съвсем на място. Те се сещат, че вероятно правите секс, но няма нужда да се прегръщате и целувате публично.

Спазвайте приличие и на улицата, особено ако сте в малък град или село, където повечето хора се познават. На роднините хич няма да е приятно да чуят уж умилителното, но всъщност язвително „Вашата/ вашият и гаджето, като се
гушнали, същински влюбени гълъбчета“.
Деликатно е на обяда или вечерята, а непременно ще те поканят. Ако си момче, внимавай с чашките – като ви викат непрекъснато “ Наздраве“, може да те пробват. Ако си момиче, предложи да помогнеш при сервирането и раздигането на масата. И не се глези, насили се да опиташ, каквото и да ти сервират.
Дръж се възпитано, уважително и приятелски с хората, дори да не ги харесаш много. Там си за ден-два заради гаджето си, заслужава си да издържиш.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар