Ето коя част от тялото си Деси Слава харесва най-много!

Певицата признава, че без проблем позира, демонстрирайки чупката в кръста – онази част от тялото си, която харесва най-много!

Поп фолк изпълнителката Деси Слава признава, че ако в началото на кариерата си е изпитвала неудобство и притеснение от това, че трябва да позира пред камера, сега е свикнала и вече го прави с професионализъм. Твърди, че самата тя харесва да поставя акцент в кадъра на чупката в кръста си, защото това е онази част от тялото си, която най-много й допада.

Деси Слава е секси!

И в същото време красавицата разкрива, че за да бъде още по-привлекателна и желана, една жена, в това число и тя самата, трябва така да подбере тоалета и аксесоарите си, че да бъде загадъчна, нестандартна, красива.

И тя го прави, защото това е начинът да държи мислите за старостта далеч.

Поддържа се, продължава певица и затова се надява и след 10 години да изглежда пак във форма, да се чувства жизнена и във форма. От значение е и позитивното мислене, категорична е Деси Слава.

Що се отнася до стила й на обличане, той варира от спортно-елегантен до супер елегантен или супер секси. Основната част от него, на която не изневерява почти никога, са обувките на висок ток и чантата в тон с тях.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар