Как да разберете, че той ви изневерява?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Любимият показва небивал сексуален апетит напоследък. Даже по-голям отколкото в началото на връзката


Всяка жена се радва, когато мъжът й я желае. Но според експертите по семейни отношения е разумно и да се замисли защо е станала толкова неустоима някак внезапно.

Афишираното му либидо може да е един от сигналите, че изневерява, предупреждава Бенедикт Ан. В много случаи този, който мами, се разпалва от връзката с любовник или любовница и иска да прави по-често секс с постоянния партньор.

Това важи особено за мъжете, които изневеряват за развлечение

Те не са решили да прекъснат отношенията с гаджето или съпругата си, просто не смятат за нередно да кръшнат. Едва когато наистина се влюбят в друга, сексът с постоянната партньорка им се получава трудно.

Косвен признак обаче е това, че господинът е станал егоист в леглото. Той проявява инциатива за секс, но не държи да задоволи жена си, не се интересува от нейното удоволствие, както е било доскоро. Възможно е и да се дразни, когато тя му показва точно какво иска.

Засиленият сексуален апетит е един от сигналите за изневяра, които на пръв поглед са нелогични

Такава червена лампа са и неочакваните пристъпи на ревност.

Досега той никога не имал подозрения, не е правил скандали заради колега, с когото често работите, за невинен флирт пред собствените му очи с приятел от компанията.

Колкото и да ви е странно, той може да се усъмни във вас, да ви ревнува и да ви обвини, че му изневерявате само защото осъзнава собственото си поведение. Вероятно е да си казва „Аз го правя, а тя не забелязва. Нищо чудно и тя да ме мами, макар да не й личи“. А е вероятно да постъпва още по-подло – обвиненията да са стратегия, за да разсее евентуални ваши подозрения. Нали клишето е, че който ревнува, обича.

Засиленото внимание е класика

Той го играе по-влюбен от всякога – говори мили думи, прави комплименти, носи цветя и подаръци, разпитва как е минал денят ви и слуша търпеливо разказите ви. Дори се съгласява да правите заедно разни неща, за които доскоро не можехте да го заставите и под дулото на пушка. В това число да ви помага вкъщи с най-омразните му битови ангажименти, да тръгва без мрънкане на гости у тъща си, да ви придружи на купон с ваши приятели.

При изневеряващ мъж, който не иска да разтрогва брака или да прекратява връзката си, това може да е подсъзнателна психологическа реакция, понеже чувството му за вина трябва да бъде изкупено. А може също да е стратегия, за да ви заблуди.

В нещата, които доскоро не е обичал да прави, има две, изискващи деликатна, но щателна проверка

Любимият, който виждаше спорт само по телевизора, тръгва на фитнес. Поти се да сваля корема и да прави плочки. Иска да яде здравословно и предявява претенции какво готвите вкъщи. Ликувате, че той най-после е избрал здравословния начин на живот. Тайно приемате, че се стреми да е строен и красив за вас. Дали е точно за вас, ще разберете, като отворите очи и наострите уши и за другите сигнали.

Още повече напрегнете сетива, ако без всякакви причини започне да се конти. Причини може да са промяна в работата му, където има по-строги изисквания за дрескода, или е дошъл нов шеф, който показва, че не харесва недостатъчно спретнати служители. Но не смятайте за причина това, че вие сте му опявали да стане по-елегантен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар